Chenoa recorda la dolorosa ruptura amb Bisbal: “Vaig sentir pena de mi mateixa, m’avergonyeixo d’haver sortit en xandall”

Chenoa i David Bisbal formaven una de les parelles més mediàtiques, el que motiva que la seva ruptura encara sigui notícia 16 anys després. La cantant ha concedit una entrevista molt emotiva en el programa de Bertín Osborne a Canal Sur en la qual ha reconegut que ho va passar molt malament quan van trencar la relació i que encara s’avergonyeix d’haver sortit a parlar amb la premsa amb aquell xandall gris: “Jo no torno a sortir de casa en xandall… La gent comprava la samarreta grisa! De fet crec que encara hi ha gent que vesteix de gris quan està trista. Quan vaig veure aquelles imatges… Vaig sentir pena de mi mateixa“.

Ara mantenen una relació d’amistat molt bona i assegura que recorda aquella època amb molta “dolçor”. Una història de la qual va aprendre: “Sóc una dona molt ubicada en el dolor i els traumes. Només em puc quedar amb tot allò bo que vam viure junts”.

Chenoa, el dia que va anunciar la ruptura amb David Bisbal / Telecinco

Amb naturalitat i un somriure ha recordat aquell mal moment amorós, però també ha volgut parlar de la meravellosa etapa que travessa ara. Compromesa amb un metge, la pandèmia els ha obligat a posposar la boda: “L’única cosa que lamento és que he perdut pes per a la boda i ara hauré de mantenir-me fins d’aquí a tres anys, com seguim a aquest ritme!”.

Chenoa s’emociona en directe en parlar del seu promès / Canal Sur

Molt emocionada, no ha pogut evitar posar-se a plorar en parlar del seu xicot: “El vaig conèixer en un sopar amb amics i només entrar vaig sentir la seva veu… Va seure al meu costat i tot va ser molt natural. Ell és un home molt reservat i tranquil, però m’encanta la conversa que té. M’ha costat molt arribar fins a ell… M’ha ajudat a sentir-me molt a gust amb mi mateixa, a ser més vulnerable i a sortir d’aquell paper dur que coneix la gent. M’ha ajudat a estimar-me. Crec que és just que m’hagi tocat un àngel com ell”.

La pandèmia està complicant la seva vida com a metge, que el manté sense descans des de fa un any: “Es fa molt dur, sí… Quan veus com ho viuen a casa és dur. Intento que no pensi en allò, fem un passeig o veiem una sèrie. Som molt bons companys i jo sóc molt tranquil·la a casa”. Una relació que la fa feliç i que desitja que puguin convertir en matrimoni com més aviat millor.

Nou comentari