El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chenoa fa les delícies dels fans amb un missatge en català molt especial
  • CA

Chenoa és una de les exconcursants d’Operación Triunfo que més han triomfat després. La seva carrera musical segueix en molt bona forma, mentre que segueix explotant el seu paper en diversos programes de televisió. La membre del jurat de Tu cara me suena s’ha guanyat l’estima dels teleespectadors, els que han començat a seguir-la en massa a Instagram. Convertida també en influencer, són molts els que li pregunten dia sí i dia també sobre el seu compromís amb el metge Miguel Sánchez Encinas. S’havien de casar el juny passat, però la pandèmia els va obligar a posposar un enllaç que celebraran aquest estiu.

Avui és notícia per haver compartit un record amb els seus seguidors de la xarxa, precisament. La cantant argentina ha revelat quin és un dels seus racons preferits i ha enviat un missatge en català. Una fotografia antiga en la qual apareix molt somrient en unes vacances a Mallorca.

Cal recordar que Chenoa va viure part de la seva infantesa i adolescència a Mallorca, l’illa balear a la qual va traslladar-se la seva família quan ella només tenia 8 anys. Està enamorada de la seva illa, per la qual cosa ha volgut celebrar el Dia de les Illes Balears amb un record molt especial a Sa Foradada: “Illes precioses, paradís únic. Teniu sempre el meu cor“.

Una part del missatge en català que ha fet les delícies dels seus seguidors d’allà, que han omplert la publicació d’icones de cors i mostres de la seva estima cap a ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa