Chenoa denuncia una periodista que se salta la quarantena per gravar-la

Chenoa ha esclatat a la xarxa, després d’uns dies molt complicats pel que fa a la relació amb la premsa. Ella va ser una de les primeres cantants que es fa enfrontar als reporters que la perseguien pel carrer, demanant que mantinguessin distància amb ella i que no li apropessin els micròfons plens de gèrmens enmig de la crisi del coronavirus. Està preocupada pel seu promès, a més a més, que com a metge és un pacient de risc en aquesta pandèmia.

Doncs bé, aquest dilluns ha publicat un vídeo a la xarxa per denunciar la mala praxis d’una paparazzi que l’estava gravant des de fora de casa. La periodista volia enregistrar imatges de la cantant aplaudint (o no) durant l’homenatge públic als metges i infermers que estan lluitant de valent durant aquesta crisi. 

Chenoa  Europa Press

Europa Press

Chenoa, enfadadíssima, criticava públicament que aquesta periodista l’estigués gravant d’aquesta manera: “Això que veieu és una periodista en quarantena que ha vingut fins al meu domicili per gravar el meu balcó a veure si surto a aplaudir, cosa que faig des de fa tres dies per animar tots aquells que s’estan deixant la pell. Això toca sostre. Això no és ni mig normal. Hauria d’estar a casa seva. Queda’t a casa! Això no és de primera necessitat, això no és informar, això no és ni mig normal. Queda’t a casa és per a tots. Vergonya!“. 

Chenoa denuncia la feina d'una paparazzi   Instagram

Chenoa denuncia la feina d’una paparazzi / Instagram

 Una cantant molt conscienciada amb la situació de risc i excepcionalitat que estem vivint. 

Nou comentari