El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chenoa, espantada pel coronavirus, demana distància als reporters: “A un metre”
  • CA

Dia rere dia s’incrementa el número d’infectats de coronavirus a Espanya. La situació empitjora i són molts els ciutadans que comencen a prendre mesures preventives. Els famosos no es lliuren de la preocupació generalitzada, entre els quals destaca Chenoa. La cantant ha protagonitzat una escena que ha generat un munt de comentaris davant els reporters d’Europa Press.

Chenoa arribava a Madrid quan una reportera l’esperava a l’estació d’Atocha. Anava a començar a fer-li preguntes quan la cantant li demanava que posés el micròfon a un metro de distància: “No em posis això a prop. T’ho dic seriosament, a un metre perquè hi ha coronavirus. És per prudència. Si escups saliva a la goma escuma què faig jo? Ho entens, no?”.

La periodista va mostrar-se molt sorpresa, per la qual cosa Chenoa va voler explicar-se: “No ho dic a males. No em poso la mascareta perquè no estic malament, però no vull estar malalta. He de treballar”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Chenoa (@chenoa) el

Ràpidament se’n parlava a la xarxa, el que feia que la cantant es justifiqués: “A veure, prudència si us plau. A un metre és el que recomanen els professionals. No puc rentar-me les mans cada tres minuts perquè després em posin un micròfon que es posa a la boca i està ple de gèrmens. Us sembla tan malament que ho demani als periodistes en plena contenció d’un virus?”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa