El pas per ‘Supervivientes’ de Chelo García Cortés va ser molt accidentat, però encara més la tornada. No li va fer gens de gràcia veure que els seus companys de ‘Sálvame’ no li havien fet suport i que, a més a més, havien tractat molt malament la seva dona. La mala relació amb els companys només va ser la punta de l’iceberg, per això, ja que va patir dues caigudes que van provocar-li greus ferides. Primer va caure a terra de cara, el que va trencar-li diverses dents i va partir-li el llavi. Però poc després tornava a tenir un accident que la portava fins a l’hospital, ja que havia de ser operada d’una cama.

Amb tot, ha estat dos mesos de baixa que té previst finalitzar aviat. Així ho ha confirmat ella mateixa a Instagram, amb una fotografia que acompanyava d’un missatge d’agraïment: “Bon dia! Gràcies a tots aquells que seguiu preguntant per mi. Ja estic molt millor i espero que demà tot hagi acabat! Ens veiem molt aviat! Torno a la feina. Gràcies per aquests dos mesos de companyia i estima”.

Confirma, així, que queda poc perquè torni a la rutina diària de ‘Sálvame’. La seva tornada? Segons ‘Semana‘ serà aquest dissabte, durant una nova entrega de ‘Sábado Deluxe’. 

Chelo García Cortés a 'Sálvame'  Telecinco

Chelo García Cortés a ‘Sálvame’ Telecinco

No ha transcendit si aprofitarà la reaparició per concedir una entrevista en la qual parlar dels dos mesos de recuperació o si ho farà en un segon pla, com a col·laboradora habitual sense parlar-ne gaire. Sigui com sigui, el que està clar és que la mala ratxa de Chelo García Cortés sembla que comença a dissipar-se. 

Nou comentari

Comparteix