Chelo García Cortés ha tornat a ‘Sálvame‘ després de 52 dies de baixa. El problema? Una caiguda que va provocar-li una ferida molt greu a la cama que se li va infectar, per la qual cosa van haver d’operar-la. La recuperació ha estat molt llarga, però finalment ha pogut tornar a la feina.

La tornada ha estat millor del que s’esperava, tenint en compte com de malament estaven les coses amb els companys abans de marxar. I és que van carregar contra ella d’una manera molt dura mentre estava concursant a ‘Supervivientes’, el que no els va perdonar, com tampoc pels atacs a la seva dona. Ara la relació sembla haver-se calmat i torna a haver-hi un mínim de bon rotllo.

Chelo García Cortés ensenya la ferida de la cama  Telecinco

Chelo García Cortés ensenya la ferida de la cama / Telecinco

La periodista catalana ha estat rebuda entre aplaudiments i una forta abraçada de Kiko Hernández, que li feia una petita entrevista a una sala a part abans de començar: “Tenia moltes ganes de tornar a la feina. Fa nou anys treballant aquí i mai no havia agafat la baixa”. 

“La cicatriu va molt bé, comença aquí i aquí és on està l’empelt. Jo m’he portat molt bé perquè estigué bé. A la zona de l’empelt hi havia necrosi i em van haver d’operar em van treure pell de la cama i me la van posar allà. Em queda un foradet però ja no cal tornar a quiròfan. Ara és qüestió d’anar netejant-ho cada dia i mira, això ja s’ha solucionat i la por ha acabat“, explica. 

Uns mesos a casa que se li han fet llarguíssims: “Ha estat horrible estar parada tant de temps. M’he queixat molt i he estat molt rondinaire. Sóc una malalta molt dolenta. No puc estar inactiva. El que més m’ha costat és dependre que Marta em portés a tot arreu, que m’acompanyés a tot arreu. I quan vaig veure la llum va ser quan vaig poder valdre’m per mi mateixa. He tingut por perquè mira que no ha estat molt greu, però…”.

Chelo García Cortés torna a 'Sálvame'  Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Chelo està patint uns problemes econòmics molt importants, però assegura que no està preocupada: “És el que menys m’ha preocupat durant la baixa. He netejat el meu propi cap. Al final tot s’anirà arreglant”. 

Nou comentari

Comparteix