Chelo García Cortés és una de les col·laboradores de Sálvame més geloses de la seva privacitat. No és habitual sentir-la parlar de la seva vida íntima, per la qual cosa ha sorprès tant veure-la plorar en directe durant el programa d’aquest dimarts. Estaven fent una sessió de coaching quan Chelo reconeixia públicament que li agradaria tenir la fortalesa de la seva companya Mila Ximénez: “El meu últim mes ha estat difícil, especialment en l’entorn de la gent a qui estimo. No és cap cosa econòmica ni res que hagi passat amb la meva parella”.

Llavors, què havia succeït? “Quan passen coses a la gent a qui estimes, a vegades és més dolorós que alguna cosa que et pugui passar a tu. Fa mes i mig va morir una persona que era com una germana per a mi… Ho volia mantenir en secret per no preocupar ningú… Bé, realment era la meva germana“, acabava reconeixent.

La col·laboradora no li havia explicat als companys ni tan sols fora de càmera, un dol en silenci del qual només era coneixedora Gema López: “No teníem els mateixos pares, era la meva germanastra. No vaig voler fer-ho públic per respecte a l’altra germana que tenim i als seus fills. Vaig poder acomiadar-me d’ella, això sí. Abans que tot passés, vam dinar junts en una trobada que recordo amb molta estima”.

Chelo García Cortés es trenca en directe en revelar la mort de la seva germana / Telecinco

Una pèrdua que la trencava en directe: “La visita de la meva germana em va demostrar que la vida és una altra cosa. Tot el que tenim material no serveix de res. Avui pots tenir diners i demà no, però el més important és tenir al teu costat gent que t’estimi. Es va acomiadar de mi amb un “fins aviat, germana“. És molt dur”.

Unes imatges de Chelo García-Cortés que deixaven amb el cor encongit als companys i també als teleespectadors, que ràpidament l’omplien a missatges d’ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa