Chelo García Cortés no para de rebre una mala notícia rere una altra des que ha tornat d’Hondures. El pas de la col·laboradora per ‘Supervivientes’ va ser molt accidentat i va tenir conseqüències greus en la seva relació amb diversos companys de ‘Sálvame’. No la van defensar, van criticar amb crueltat el seu concurs i la seva dona… Des de llavors s’ha hagut d’enfrontar a ells i a la direcció del programa, que ha fet l’impossible per deixar-la verda. Ara bé, això no és l’únic que li ha passat: també ha tingut problemes de salut.

La setmana passada va patir un accident quan estava a punt d’entrar al plató de ‘Sálvame’, de fet. Va ensopegar amb una de les portes d’entrada i en caure va fer-se una aparatosa ferida a la cama que ràpidament va començar a sagnar. El resultat? Una ferida de 20 centímetres que va necessitar 30 punts a causa de la profunditat que tenia.

Chelo García Cortés  Sálvame

Chelo García Cortés es cau a ‘Sálvame’ / Telecinco

En un primer moment, va sortir d’urgències restant importància a la ferida. Però sembla que la revisió mèdica va treure a la llum que era més greu del que semblava. El tall s’hauria complicat, el que provocarà que Chelo passi pel quiròfan aquesta setmana. Primer anunciava aquesta mala notícia amb una foto a Instagram, però ara ha volgut donar més detalls sobre què és el que ha passat a ‘Socialité i al seu propi perfil públic.

“La ferida s’ha necrosat per damunt del turmell i hauran de fer-me un empelt. Podria haver estat pitjor, perquè podria haver-hi hagut fractura, però no m’he trencat res. El perill és que la necrosi podria anar pujant cap a dalt. Aquella zona fa mal, però la resta de la ferida no. El problema és que com m’he aprimat tant, la pell és molt fina i això no ajuda a la cicatrització”, comenta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Últimas noticias

Una publicación compartida de Chelo García-Cortés Cadavid (@chelo_garcia_cortes) el

Encara no sap quin dia l’operaran, però sembla que serà divendres: “Depèn dels metges. Que ells facin el que hagin de fer, jo no he volgut saber més detalls”. 

Nou comentari

Comparteix