El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’entrevista més incendiària de ‘Sálvame’: tots contra Chelo García Cortés
  • CA

Chelo García Cortés és la dona de moda en la premsa del cor. La seva participació a ‘Supervivientes’ va acaparar un munt de titulars, però es pot ben dir que la seva dona va protagonitzar encara més hores de televisió. Per què? En trepitjar un plató després de 30 anys a l’ombra per defensar la seva dona.

Ella era l’encarregada de defensar-la des de plató, el que donava ales als companys de ‘Sálvame’ de Chelo per criticar-la. Aquesta actitud no li ha fet gens de gràcia, com sembla lògic, per la qual cosa ha assegurat públicament que està indignada amb el tractament que ha rebut per part dels seus col·legues. Doncs bé, tenint en compte aquest context, ara han concedit juntes una entrevista a ‘Lecturas’ que no ha deixat indiferent a ningú.

Chelo ha criticat els seus companys, i és que creu que no ha fet res malament perquè la tractin així: “Vaig marxar malament perquè veia que no confiaven en mi. Però he tornat i he dit prou. He sentit que han criticat a Marta sense merèixer-s’ho, jo ja estic acostumada. A Marta que no me la toquin i sobretot, amb mentides. No permetré que la humiliïn. Defensaré l’honor de la meva dona”, deia.

Chelo García Cortés i Marta Telecinco

Chelo García Cortés i Marta /  Telecinco

Això va provocar un terratrèmol a ‘Sálvame’, ja que els companys estan molt enfadats davant d’aquest atac. Hi ha més tensió que mai entre els col·laboradors, el que el programa vol explotar en una entrevista al ‘Sábado Deluxe’ en la qual sortiran espurnes. María Patiño ha estat una de les més dures amb ella, per la qual cosa agradarà encara més que sigui ella la presentadora del dissabte.

Chelo García Cortés a 'Sábado Deluxe'

Chelo García Cortés a ‘Sábado Deluxe’

Patiño l’ha bloquejat en el mòbil i assegura que no la perdonarà: “Chelo va marxar i va deixar un camí ple de mentides que hem tapat les seves amigues”. D’ella, a Mila Ximénez, que acabava revelant que Chelo havia mentit la seva dona: “Li vas dir a Marta que els diners que em vas demanar era per una feina, però no. Era un préstec. He trencat tot llaç amb Chelo a la meva vida personal i professional”. I Kiko Hernández? Encara pitjor: “Ves parlant tu de les teves m…, dels teus deutes. Ves arrossegant Marta per tots els platós per seguir cobrant que és l’única cosa que et queda”.

Kiko Hernández Telecinco

Kiko Hernández / Telecinco

Un munt de fronts oberts que haurà d’intentar tancar dissabte vinent, en una entrevista plena d’expectació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa