El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chelo García Cortés denuncia el tracte homòfob que rep a ‘Sálvame’: “Sóc bisexual. I què passa?”
  • CA

Les tardes mai no són tranquil·les a ‘Sálvame‘. Cada dia és el torn d’un dels col·laboradors, que es van alternant a l’hora de rebre els atacs dels altres o del mateix programa. L’última en esclatar davant la pressió? Chelo García Cortés. És habitual que la periodista catalana sigui objecte de burles dia rere dia, especialment per la seva condició sexual. Fa gairebé trenta anys que surt amb una dona -a qui Telecinco va posar cara tot i que ella no volia aparèixer mai-, el que entusiasma els seus companys. La broma fàcil és preguntar-li si li agrada certa famosa o certa altra, un humor que sembla que està cansant Chelo.

 

Chelo García Cortés
 | Telecinco

 

L’últim programa l’ha tingut a ella com a protagonista, des que va esclatar per demanar respecte: “Estic fins als nassos. Cada vegada que surt una dona em pregunteu si m’agrada. Cada dos per tres es qüestiona la meva vida. Ho he dit per activa i per passiva, és una falta de respecte. El dia en el qual aquest país deixi de parlar de la meva homosexualitat o bisexualitat haurem guanyat llibertat. S’ha acabat la història“.

 

Tot seguia igual, el que va provocar que Chelo es dirigís cap a Jorge Javier: “Et pregunto jo a tu alguna cosa?”. És de sobres coneguda l’orientació sexual del presentador, encara que ell és intocable: “A mi no em molesta”, deia. Els col·laboradors van seguir preguntant-li si li agradava Isabel Pantoja, el que va acabar amb la seva paciència: “Si voleu que parli de la meva vida privada, pagueu, no us fot!”.

 

En Jorge va acabar adonant-se que Chelo s’estava enfadant de debò, i davant les seves llàgrimes va assegurar-li que mai més li preguntarien si estava enamorada de Pantoja”. “A mi mai no m’ha agradat, que quedi clar, i mai no he tingut res amb ella. Estic fins als nassos. Tinc una avantatge sobre molta gent. Fa 29 anys que estic amb la meva parella, li sóc totalment fidel i ella a mi. Puc presumir d’això, per tant, potser és enveja el que teniu la resta”.

 

 

Davant la pressió dels altres, Chelo va acabar trencant-se: “Estic farta. Estic cansada d’aquesta història, que se’m relacioni amb tothom. Qui us creieu que sóc jo? Sóc bisexual, què passa? Fa 29 anys que sóc amb la meva dona, què més voleu? Si voleu que parli d’això, em porteu al ‘Deluxe’. S’ha acabat el parlar gratis de la meva vida. Em sembla una falta de respecte. Si voleu saber amb qui vaig al llit, em porteu al ‘Deluxe’ i em pagueu”. 

 

Fa temps que el programa els posa al límit, amb la qual cosa és lògic que acabin esclatant. Regnarà la pau a partir d’ara o tornaran a riure d’ella demà mateix?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa