Chelo García Cortés ha hagut de demanar perdó davant l’audiència de ‘Sálvame’ per culpa d’un comentari antisemita que va pronunciar la setmana passada. La col·laboradora s’estava barallant amb María Patiño quan va pronunciar un “perro judío” despectiu que comportava una connotació antisemita clara. 

L’expressió va provocar que l’associació sobre l’Orient Mitjà exigís que demanés perdó immediatament, sobretot amb caràcter públic. La periodista va acatar i va demanar perdó en directe: “Els hi demano perdó si m’han entès malament”.

Assegura que no fa servir aquesta expressió habitualment, el que fa que se senti encara pitjor: “Puc presumir que entre els meus amics tinc molts amics jueus. No sóc antisemita“. 

Una disculpa que arribava poc després que l’associació publiqués el vídeo del moment en el qual Chelo pronunciava la frase. Una agrupació que especificava després que no són “proisraelita” com deia ella, sinó “proisraelià”: “Fer servir aquestes expressions hauria de molestar a qualsevol ciutadà democràta”, continuaven.

Chelo García Cortés a 'Sálvame'   Telecinco

Chelo García Cortés a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una polèmica que torna a col·locar ‘Sálvame’ en el centre de la diana mediàtica. 

Nou comentari

Comparteix