El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chelo García Cortés: “No és fàcil conviure amb la parella les 24 hores”
  • CA

Chelo García Cortés ha estat desapareguda aquestes últimes setmanes. La col·laboradora està confinada a casa i pràcticament no apareix a ‘Sálvame’, el que feia molt atractiva una entrevista en la qual parlés sobre com està vivint aquesta situació. Ho ha aconseguit la revista ‘Semana‘, a la qual li concedeix uns quants titulars ben sucosos.

“Ho estic passant de la millor manera possible, però amb molts alts i baixos. Gràcies a la meva gossa he pogut fer passejos, això sí. Em trobo molt bé físicament. Els primers dies estava millor, encara que molt preocupada per la situació del país. Estic en una casa privilegiada al costat de la platja, així que no he caigut en depressió. La meva parella ho ha passat pitjor, perquè aguantar-me 24 hores no és fàcil. Encara que m’he esforçat per fer-li el confinament més amè. Hem tingut algunes discussions com és lògic, però ha anat genial. Crec que ho hem portat millor del que ens pensàvem”, explica. 

Chelo García-Cortés i la seva dona, Marta, a ‘Sábado Deluxe’ / Telecinco

Reconeix que troba a faltar anar a ‘Sálvame’ i, especialment, veure els seus companys. Aquests dies estan sent especialment durs per a un d’ells, Víctor Sandoval, que ha perdut els dos pares en només dos mesos: “Em fa molta pena perquè ha patit dos cops molt durs. Ho entenc perfectament, perquè jo també he patit la mort del meu pare i de la meva mare. Quan arribi el moment de tornar a ‘Sálvame’ m’emocionaré segur”. 

Una de les preguntes obligades era sobre la seva relació amb Isabel Pantoja. Estan en contacte durant aquest confinament? “Hem parlat recentment per Whatsapp. He estat pendent de tota la situació a Cantora i ella ha estat pendent de tot el que passa a Castelldefels. Estem contínuament en contacte. És veritat que va haver-hi un moment en el qual vaig confessar que Isabel Pantoja s’havia aprofitat de mi. Ella ho va interpretar malament, però ho vam parlar i ja està aclarit”. 

Chelo García Cortés i Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ / Telecinco

I de la cantant, a una examant de Chelo: Bárbara Rey. Com està l’amistat entre elles? “La meva relació amb ella ara és meravellosa, després de tota la moguda que vam tenir. És una persona meravellosa a qui estimo moltíssim i estem contínuament enviant-nos missatges”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa