El Món
Chelo García Cortés a 8TV: “Abascal és un impresentable i Rajoy un prepotent”

Chelo García Cortés ha concedit una entrevista molt sorprenent a 8TV, concretament en el programa ‘El trono de sensaciones’ de Jordi Anjauma. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha parlat amb molta sinceritat sobre la seva infància, l’arribada al programa del cor i també de política: “Sóc una nena sense infància. La meva mare va morir als 11 anys i vaig haver de convertir-me en adulta. A més a més, no vaig créixer en una família típica. I sobre l’arribada a ‘Sálvame’… Va ser heavy metal. Em van rebre com em van rebre i hi ha hagut moments molt dolents, sí”. 

Pel que fa a les seves idees polítiques, s’ha qualificat a si mateixa com una “votant d’esquerres”: “Sempre he votat els socialistes, encara que no m’agrada tot el que fan. Ara bé, els voto per després poder recriminar-los haver fet malament les coses”. El principal perjudicat de la seva anàlisi política? Santiago Abascal: “És un impresentable, em preocupa molt i no li donaré ni un minut de glòria”.

També ha parlat sobre l’independentisme, el que li toca de prop en viure a Barcelona: “Vaig escollir viure aquí però no sóc independentista ni ho seré. Sóc conscient que s’ha de millorar econòmicament Catalunya, però no penso entrar amb un carnet”. Considera que un dels culpables d’haver arribat a aquesta situació és Mariano Rajoy: “És un prepotent. Pensava que la gent de Catalunya que volia la independència no ho deia seriosament, que era una broma”.

Chelo García Cortés a 8TV

Chelo García Cortés a 8TV

Una entrevista en la qual ha parlat una mica de tot que mostra als seus seguidors què pensa de tot plegat. 

Nou comentari

Comparteix