Preocupació per l’estat de salut de la princesa Charlène de Mònaco

La dona d'Albert de Mònaco està ingressada per culpa d'una infecció greu que ha fet que necessiti ser operada

Després de setmanes de rumors, la princesa consort de Mònaco ha confirmat que segueix a Sud-àfrica perquè s’està recuperant d’una forta infecció que ha contagiat durant l’últim viatge al país. Charlène, la dona i mare dels fills del príncep Albert, ha patit una infecció a la gola que l’ha forçat a ser operada: “Estic sent sotmesa a múltiples i complicats tractaments després de contraure una infecció severa d’oïdes, nas i gola el passat mes de maig. L’última intervenció va ser realitzada ahir”.

Això impedirà que acudeixi a la gran festa que havien preparat per al seu desè aniversari amb el príncep Albert: “Serà el primer any que no estaré amb el meu marit en el nostre aniversari, el que és difícil i m’entristeix. He de guardar repòs, però no tenim cap altra opció que seguir les instruccions de l’equip mèdic. Albert està sent un suport increïble. Les meves converses diàries amb ell i amb els nens m’ajuden immensament a mantenir els ànims, però trobo a faltar estar amb ells. Va ser molt especial que la meva família em pogués visitar a Sud-àfrica recentment, va ser meravellós veure’ls i ja estic desitjant retrobar-me amb ells”, explica en un comunicat oficial de Palau. Poc després, dedicava un post d’Instagram a felicitar el seu marit.

La princesa va acudir al seu país natal per participar en una activitat solidària a favor de la conservació de la fauna salvatge. De moment els metges creuen que no es troba en condicions de fer el viatge de tornada a casa, així que haurà de seguir en observació i descansant. El seu estat de salut preocupa molt els fans de Charlène, que sempre s’ha mantingut molt activa. Caldrà esperar per veure com evoluciona i quan pot tornar a casa.

Nou comentari