El pare de Charlène de Mònaco dona detalls sobre el seu estat de salut

Charlène de Mònaco segueix ingressada en una clínica de Suïssa, un centre molt luxós i especialitzat en salut mental. Des que emmalaltís a Sud-àfrica, que la dona del príncep Albert no aixeca el cap. Va patir una infecció que la va forçar a ser operada tres vegades, el que la va deixar molt dèbil. De fet, no tenia forces ni tan sols per viatjar fins a casa. L’endemà mateix de la seva arribada a Mònaco, la casa reial va anunciar que es retiraria de la vida pública per poder descansar i recuperar-se del tot. Les incògnites i els rumors al voltant del seu estat de salut no fan més que accentuar-se.

Tots els mitjans volen saber més al respecte, però ha estat un mitjà sud-africà el primer en conèixer més detalls. You ha pogut contactar amb el pare de Charlène, Michael Wittstock, que ha evidenciat la pena que sent per no haver pogut estar al costat de la seva filla en un moment tan complicat.

“La meva dona i jo no podíem viatjar fins a Sud-àfrica per estar amb ella perquè formem part del col·lectiu de risc del coronavirus i no volíem posar en risc la nostra salut. Vam estar molt pendents d’ella, però ens hauria agradat estar allà amb ella. No volíem infectar-la perquè Charlène estava molt vulnerable després de diverses intervencions mèdiques”, explica.

Charlene i Alberto de Mònaco, en una foto d'arxiu - Europa Press
Charlene i Alberto de Mònaco, en una foto d’arxiu / Europa Press

El pare de Charlène confia que estar internada l’ajudarà en la seva recuperació: “Superarà això i en sortirà molt més forta. La meva filla nedava 20 km cada dia. Tenint en compte com era la seva manera d’entrenar, sé que és dura. Parlem regularment amb el seu marit i també amb els meus nets, tenim una gran relació”. La princesa Charlène es troba en una situació difícil, ja que arrossega molta fatiga física i mental. L’única solució, segons fonts properes, és que se centri en desconnectar durant aquest període de descans.

Nou comentari