El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Chabelita Pantoja, embarassada? Jorge Javier Vázquez ho deixa caure
  • CA

L’última gala de ‘GH VIP‘ va tenir moments molt i molt comentats. Primer de tot, va evidenciar que les sospites d’una bona part de l’audiència tenen fonaments, i és que Míriam Saavedra va tornar a ser salvada de l’expulsió. El 25,7% de l’audiència va enganxar-se a una nova entrega plena de discussions a plató i faltes de respecte dins de la casa, el que els va ajudar a liderar de nou… i ja van moltes setmanes triomfant.  Gràcies a què? Bàsicament al mal rotllo. 

 

Això sí, una de les protagonistes de la nit va acabar sent Chabelita Pantoja. El programa va començar amb la filla de la cantant abraçada a Omar Montes, amb qui encara manté la relació tot i les múltiples vegades que han tallat.  La imatge era d’allò més tendra, el que va cridar l’atenció del presentador. Jorge Javier Vázquez va voler destacar que ara sembli que estan tan bé -després d’haver-se posat les banyes mútuament, recordem-ho-: “Sembla que estigueu veient una pel·lícula a un cotxe, com en un cinema americà. Només us falta l’hamburguesa”.

 

Jorge Javier, Chabelita i Omar durant l'última gala de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier, Chabelita i Omar durant l’última gala de ‘Gran Hermano VIP’ | Telecinco

 

I quan tothom reia, va voler ficar llenya al foc: “Puc dir-te una cosa, Chabelita? Et veig més rodoneta i no és de greix… Pot ser que estiguis embarassada?”. Davant d’aquesta bomba, la noia va quedar-se petrificada. Però aviat va reaccionar i va intentar negar-ho: “Estic contenta amb Omar, però d’aquí a fer aquest pas… De veritat, para, que després la meva mare em truca i no sé què dir-li”. La seva parella, per això, no va ajudar a canviar de tema. Per què? En començar a dir que té “espartans a l’entrecuix” i que l’única preocupació que pren és “el cinturó”. 

 

Fes-hi clic per veure el vídeo | Telecinco

 

Aquest no va ser l’únic tema del qual va parlar amb ells. La setmana passada va sortir a la llum que Omar va patir un robatori a casa que l’hauria deixat “sense res”: “M’han deixat pelat. Si et dic el que m’han tret, caus en depressió. Estic malament. La quantitat exacta millor que no te la dic”. A Instagram, per això, va explicar que s’havien endut tots els diners que havia estat estalviant durant 3 anys, més de 50 mil coses de la seva roba, cadenes d’or i la PlayStation del seu fill. 

 

Estarà embarassada Chabelita? No seria el primer cop que té un fill d’una relació intermitent i de poc temps, ja que el fill que va tenir amb Alberto Isla va néixer enmig d’una situació similar… Serà veritat? La veurem sent mare de nou? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa