El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susana de ‘Las tentaciones’, la nova xicota de Cepeda d’OT?
  • CA

Susana va decidir trencar la relació de sis anys amb Gonzalo dins de ‘La isla de las tentaciones’, ja que no li va agradar veure’l lligar amb totes les companyes. El noi no s’ha pres la decisió gens bé i fa un parell de setmanes que es passeja pels platós fet pols. 

Aliena al patiment del seu ex, la jove ha celebrat aquest cap de setmana la festa del seu aniversari. Entre els convidats? Una estrella d’OT que ha publicat una foto amb Susana que fa pensar que entre ells podria haver alguna cosa més que amistat.

Susana i Cepeda, junts Instagram

Susana i Cepeda, junts / Instagram

Fins ara no se sabia que Susana i Cepeda eren amics, el que ha provocat que la notícia sorprengui encara més. L’exconcursant d’Operación Triunfo apareix abraçant la protagonista de l’aniversari, a qui felicita amb una imatge que està fent parlar molt.

Tot ha guanyat encara més expectació mediàtica perquè Gonzalo, l’ex de Susana, ha revelat que li arriben rumors que la murciana i el cantant estan junts. Cap dels dos ho ha confirmat, encara que sobta perquè Susana fa uns dies que repeteix que li encanta estar soltera. 

Susana de 'La isla de las tentaciones' Cuatro

Susana de ‘La isla de las tentaciones’ / Cuatro

Però aquesta no ha estat l’única trobada de Cepeda i Susana durant el cap de setmana, ja que divendres van coincidir en una altra festa. Són amics, ha passat alguna cosa entre ells o volen intentar començar una relació? El temps ho dirà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa