Missatge incendiari de Cepeda contra els polítics: “Cabrons impresentables”

En Luis Cepeda és un dels concursants d’OT 2017 que més fa parlar encara. El seu pas pel concurs va ajudar-lo a aconseguir una legió de fans molt gran, però no només és notícia per la seva música. El cantant és dels més transparents i sincers, el que agrada als seus seguidors. De fet, és estrany que passi una setmana sense que el seu nom sigui tendència a Twitter. No calla davant de res, el que l’envolta de polèmica molt sovint.

Avui torna a parlar-se d’ell a la xarxa, després que hagi enviat un missatge al seu canal de Telegram que deixa clar que està enfadat. El problema? Que ha volgut dir la seva sobre l’actuació dels partits de dreta i, especialment, sobre la gent d’ultradreta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petición popular

Una publicación compartida de Luis Cepeda (@cepeda) el

Visiblement indignat, critica la polèmica que es viu als Estats Units: “Ja no sé com actuar quan veig a la ultradreta escriure el que escriuen. S’ha de ser molt cabró per donar suport a un presumpte violador feixista que advoca pel racisme en tots els seus actes. M’agradaria quedar-me callat veient com el món continua igual que en el segle XVIII però no puc. No han evolucionat. Tenen la mateixa mentalitat que un esclavista d’aquell segle, però amb les restriccions morals per no ser linxats en el segle en el qual vivim. Jo no respecto la gent que no respecta els drets humans. Ho sento, però no puc”.

Missatge de Cepeda al canal de Telegram 2

Missatge de Cepeda al canal de Telegram 

 

Però també té males paraules per VOX i el seu missatge donant suport a Trump: “La ultradreta culpant l’esquerra de la separació dels espanyols, culpant al govern de la pèrdua d’empreses i no a una pandèmia global. M’avergonyeix que hi hagi gent al carrer que vota un home que és capaç de dir les barbaritats que diu. Sóc apolític i em semblen tots uns impresentables, però hi ha límits en els quals l’ètica intervé i et decantes pels que, almenys defensen els drets humans. Reitero que el govern ho ha fet malament, però quines p… paparres hi ha a l’oposició”. 

Nou comentari