El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cepeda respon després de ser acusat d’assetjar sexualment diverses fans
  • CA

Luis Cepeda és un dels concursants d’OT 2017 que més repercussió genera encara. El seu nom és tendència a Twitter pràcticament cada setmana, moltes vegades per polèmiques. Per què? Perquè no té filtre i escriu sempre el que pensa, encara que no sigui molt popular. L’última controvèrsia que ha protagonitzat ha estat molt greu, però. Una noia l’ha acusat d’assetjar sexualment diverses fans, algunes d’elles menors d’edat, i d’haver-les convidat al seu hotel per mantenir relacions sexuals amb elles. 

Luis Cepeda, en els premis de ‘Los 40’ / Europa Press

Una acusació molt greu que el cantant negava taxativament, enfadat i amenaçant-les de denunciar-la per difamar-lo d’aquesta manera: “El que vull que s’entengui és que aquestes mentides i coses d’adolescent ressentida fa mal al moviment real que hi ha contra l’assetjament i el masclisme”. 

“Espero que la denúncia serveixi per a tota la toxicitat que existeix en aquesta merda de xarxa en la qual amb un tuit pots enfonsar la vida d’algú”, compartia amb els seus seguidors de Telegram. Aquesta matinada, però, ha escrit un comunicat en el qual justifica per què ha acabat d’idea. I és que finalment no denunciarà: “Una de les persones implicades en tot això d’avui m’acaba d’amenaçar de suïcidar-se si prenc accions legals. He decidit que no vull ser responsable de tota aquesta merda, així que dubto que denunciï. Però que serveixi de lliçó. No poseu mai el pretext de la lluita feminista per fer mal quan es veu que voleu fotre. Si ho feu, us esteu carregant contra tot el que es lluita de veritat”.

Cepeda, molt enfadat per l’escàndol / Telegram 

“Un text a Twitter o qualsevol captura/vídeo de la cosina del teu amic no té veracitat. Ho dic per mi i per tot el que he llegit de companys de professió. Si realment ha passat i us heu sentit assetjades/maltractades, agafeu el telèfon i porteu les proves davant d’un jutge. Els invents a Twitter poden arruïnar la vida d’algú“, afegia.

Afirma, però, que la pròxima vegada no li farà enrere que li diguin que es suïcidaran: “A la propera no em frenarà i destrossaré legalment la persona que difami. La decisió que prenc és desentendre’m de tot, mai no tornaré a parlar públicament sobre el tema. Tingueu clar que si surt un altre invent i m’assabento, ho desmentiré amb la denúncia posada”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa