El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cayetana Álvarez de Toledo, fulminada per Carmen Lomana
  • CA

Carmen Lomana és una gran aficionada a la política. L’empresària, que mai no ha tingut pèls a la llengua, ha carregat contra tots en una infinitat d’ocasions. L’última en rebre per part seva ha estat Cayetana Álvarez de Toledo, durant la seva participació a ‘Todo es mentira’.

Davant la mirada d’estupefacció de Risto, Lomana ha mostrat la seva indignació. Per què? Perquè no ha tingut una bona impressió d’ella en els actes en els quals han coincidit: “No m’encanta, la veritat”.

Carmen Lomana 2 Cuatro

Carmen Lomana / Cuatro

L’ha deixat autènticament verda, tal com demostren els qualificatius que li ha dedicat: “És antipàtica, altiva, arrogant i amb una manera de parlar nefasta en una política perquè no sap emfatitzar”.

Com era d’esperar, tampoc no li va agradar el xou viscut al Congrés: “És indignant. No m’agrada que es facin servir les institucions per faltar al respecte i mentir. Quan estan jurant no haurien de dir que ho fan perquè no tenen més remei. No entenc com persones que no estan d’acord amb la Constitució espanyola facin servir aquest mitjà. Això no passaria mai als Estats Units o a altres països. Qui està pres i no ha fet cap mèrit per Espanya no hauria d’estar al Congrés”.

Carmen Lomana i Risto Cuatro

 Cuatro

Aquesta contundent denúncia va ajudar el programa de Cuatro a aconseguir la seva millor dada del mes, un 4,7% de share que els corona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa