El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre recorda el casament d’Isabel Pantoja: “La nit de noces va ser molt fogosa”
  • CA

Aprofitant el casament d’Anabel Pantoja amb Omar Sánchez, la periodista Pilar Eyre ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’ on recorda el casament d’Isabel Pantoja i l’entrevista que tot just li va fer uns mesos abans de l’esdeveniment. “Isabel Pantoja i Paquirri es van casar el 30 d’abril de 1983. Portava preparant aquest dia des que s’havia enamorat de Paco”, comença escrivint la periodista.

Seguidament, recorda Eyre: “Jo li vaig preguntar: ‘Blancs? Els coloms, vull dir’. Ella responia: ‘Sí, esclar, si fossin negres serien corbs. El vestit també serà blanc, de ras, amb una cua de set metres. Tot ho guardaré molt bé per a quan es casi la meva primera filla… les sabates no, perquè me les fan a mida del mateix ras que el vestit’. Blanques, esclar, perquè, per si no quedava clar, Isabel aniria verge i immaculada al matrimoni”.

Isabel Pantoja, acomiadada de Telecinco
Isabel Pantoja | Telecinco

Segons la periodista, “tot ho havia calculat mil·limètricament, i em va dir: ‘Des de la plaça fins a la capella del Crist del Gran Poder col·locaran una catifa vermella. Baixaré del carruatge i la recorreré caminant perquè tothom em pugui mirar, però aniré tapada, amb el rostre cobert. Fins que el capellà no digui això de ja sou marit i dona portaré el rostre tapat… em destaparà Paco i quan em vegi la cara s’emocionarà!’”.

I Eyre assegura que en aquell moment no ho va poder evitar i li va preguntar on passarien la nit de noces. Isabel va respondre: ‘A la suite real de l’hotel Alfons XIII dormirem ja com a marit i dona…’. Però molt no devien dormir, perquè les cròniques van explicar que la nit havia estat tan fogosa que van perdre l’avió que els havia de portar de viatge de nuvis”. “I segurament aquí van concebre al seu fill, Kiko Rivera, que va néixer nou mesos després”, conclou la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa