El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco torna a emetre l’atac d’ansietat d’un concursant en directe: “Malparits”
  • CA

La segona edició de La casa fuerte no fa més que rebre crítiques. En primer lloc, cal destacar que el càsting que han escollit no ha acabat de convèncer. Segurament aquest és el motiu principal pel qual no estan fent bona audiència… A més a més, que bona part dels teleespectadors critiquen que han convertit el reality en un Sálvame 2.0 perquè aprofiten que hi participa Chabelita Pantoja per interrogar-la sobre tafaneries de la família. 

Per tal d’intentar augmentar l’audiència, van decidir canviar la mecànica del concurs i començar a nominar i expulsar parelles per fer-ho una mica més atractiu. El problema? Que amb això han empitjorat el mal rotllo de la casa i les discussions entre els concursants. De fet, ja s’han vist dos atacs d’ansietat en directe.

L’últim? Durant la gala d’aquest dijous, quan els teleespectadors veien Tom Brusse, de La isla de las tentaciones, plorant sense consol. Què li havia passat? Durant un tall de publicitat Antonio Pavón havia acusat Marta Peñate d’haver abandonat La isla “molt porca” després de rememorar la seva infidelitat en directe. Tom se sentia identificat, tenint en compte que ell també va enganyar la seva parella en el concurs, i no podia evitar sentir-se malament.

Sandra i Tom Brusse a La casa fuerte / Cuatro

Poc després denunciava haver-se sentit atac, el que li havia provocat una ansietat molt forta: “No puc parlar… No puc respirar“, lamentava. L’escena preocupava molt la direcció del programa, que veia com un concursant tornava a patir un atac d’ansietat. Ja més calmat i en directe, reconeixia que li està afectant molt haver perdut la intimitat amb la seva parella actual des que han començat a concursar: “A més a més, aquí es viuen molts nervis…”. Una situació angoixant que torna a col·locar el reality en la diana de les crítiques. De fet, a la xarxa els hi han dit de tot perquè Jorge Javier Vázquez s’afanyava a dir que a la pròxima gala emetrien les imatges del seu atac d’ansietat. La xarxa ha esclatat: “No us fa vergonya? Com podeu tenir així els pobres concursants?”, “Malparits”, o “És humiliant…” són només alguns dels més suaus que han rebut. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa