‘La Casa Fuerte’ permet a Isa Pantoja sortir el cap de setmana per estar amb la seva mare

La filla d'Isabel Pantoja encara no ha pres una decisió al respecte

Sorprenent proposta la que ha fet la direcció de ‘La Casa Fuerte 2’ a Isa Pantoja. El programa ofereix a la parella d’Asraf sortir del concurs durant el cap de setmana per anar a Cantora a visitar la seva mare! Després de les nominacions, Asraf havia de deixar sola a Isa Pantoja perquè Jorge Javier Vázquez havia de fer-li arribar un telegrama que anava a plantejar-li el dilema: tindrà l’oportunitat de veure a la seva família davant la guerra que ha esclatat entre la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera:

“Isa, sabem que la situació fora et té molt preocupada. L’organització et permet sortir durant el cap de setmana per a poder anar a casa teva amb la teva mare. Podràs sortir demà mateix, bon viatge”. Isa podria passar unes hores amb ella i tornar el diumenge, però no s’ho podria creure. La concursant es debatia entre les dues opcions: el seu cor li diu que, potser, la seva mare necessita “una abraçada” però el seu cap li diu que s’ha de quedar a la casa. 

“No puc viure tota l’estona el mateix, haig de centrar-me en el concurs i intentar oblidar-me de la situació”, deia Isa, que se sincerava: “En aquest reality m’estic obrint molt més”. Orgullós, Jorge Javier Vázquez reflexionava sobre la maduresa d’Isa i com ha canviat en aquests anys en televisió: “Pots estar molt satisfeta de la teva evolució com a persona”, li deia: “t’ho agraeixo”, responia ella.

 

Asraf li preguntava a la seva parella què volia fer però ella es debatia: sap que la seva mare necessita el seu suport però en el fons sap que tornaria malament: “No sé si tindria ànim de seguir aquí, tinc el cap fet un embolic”. La concursant pensarà la seva decisió en les pròximes hores i veurem què acaba decidint. 

Nou comentari