El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La Casa Fuerte’ permet a Isa Pantoja sortir el cap de setmana per estar amb la seva mare
  • CA

Sorprenent proposta la que ha fet la direcció de ‘La Casa Fuerte 2’ a Isa Pantoja. El programa ofereix a la parella d’Asraf sortir del concurs durant el cap de setmana per anar a Cantora a visitar la seva mare! Després de les nominacions, Asraf havia de deixar sola a Isa Pantoja perquè Jorge Javier Vázquez havia de fer-li arribar un telegrama que anava a plantejar-li el dilema: tindrà l’oportunitat de veure a la seva família davant la guerra que ha esclatat entre la seva mare, Isabel Pantoja, i el seu germà, Kiko Rivera:

“Isa, sabem que la situació fora et té molt preocupada. L’organització et permet sortir durant el cap de setmana per a poder anar a casa teva amb la teva mare. Podràs sortir demà mateix, bon viatge”. Isa podria passar unes hores amb ella i tornar el diumenge, però no s’ho podria creure. La concursant es debatia entre les dues opcions: el seu cor li diu que, potser, la seva mare necessita “una abraçada” però el seu cap li diu que s’ha de quedar a la casa. 

“No puc viure tota l’estona el mateix, haig de centrar-me en el concurs i intentar oblidar-me de la situació”, deia Isa, que se sincerava: “En aquest reality m’estic obrint molt més”. Orgullós, Jorge Javier Vázquez reflexionava sobre la maduresa d’Isa i com ha canviat en aquests anys en televisió: “Pots estar molt satisfeta de la teva evolució com a persona”, li deia: “t’ho agraeixo”, responia ella.

 

Asraf li preguntava a la seva parella què volia fer però ella es debatia: sap que la seva mare necessita el seu suport però en el fons sap que tornaria malament: “No sé si tindria ànim de seguir aquí, tinc el cap fet un embolic”. La concursant pensarà la seva decisió en les pròximes hores i veurem què acaba decidint. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa