El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Nuria Marín, criticada per no socórrer una concursant que gairebé s’ofega
  • CA

El fitxatge de Nuria Marín a ‘La casa fuerte’ no ha agradat gens als teleespectadors. Telecinco va sorprendre en anunciar que la catalana informaria de l’última hora del reality des de la casa i que presentaria totes les proves. El seu paper durant la primera gala no va convèncer, però tampoc durant la segona. De fet, poc van trigar en començar un autèntic linxament contra ella a la xarxa. Li diuen de tot, des que no sap presentar fins que no entén com funciona el programa.

Uns insults que ha tornat a rebre aquest diumenge, després que una de les concursants patís un incident que podria haver acabat en tragèdia. Parlem de Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun, que queia malament a la piscina i no podia sortir a la superfície fins al cap d’uns segons. Una escena que els teleespectadors vivien amb molta angoixa, ja que s’estava ofegant i ningú no feia res. Nuria va avisar des de fora de la piscina un parell de cops perquè algú l’ajudés, però han criticat que es quedés allà parada sense fer res ella mateixa en veure que els altres no reaccionaven.

També han deixat verd el fill de Maite, que contemplava l’escena sense fer massa cosa… Sigui com sigui, quan Ferre acudia a ajudar-la, la xarxa s’ha omplert de comentaris negatius cap a Nuria Marín. Per què? Perquè la presentadora es mirava tot des de lluny i no s’apropava a ella perquè volia mantenir la distància de seguretat: “No puc apropar-me més“. 

Molts consideren que davant d’un cas tan extrem, hauria d’haver obligat les normes per ajudar-la. Una situació que els seus detractors han aprofitat per carregar contra ella, el que demostra que la criticaran faci el que faci. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa