El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Jesús Ruiz, primera víctima del ‘reality’ sense escrúpols de Telecinco
  • CA

‘Sálvame’ ha aconseguit fer-se d’or durant tants anys en antena gràcies a oferir discussions i polèmiques cada tarda. Els directors van veure clar que la millor manera d’aconseguir-ho, i a un preu prou baix, era provocar que els col·laboradors s’enfadessin entre si. La tàctica els ha funcionat divinament, així com no tenir miraments a l’hora d’emetre informacions compromeses que fessin mal als seus propis treballadors.

No tenen escrúpols, el que sembla que agrada a la resta de programes de la cadena. Per què? Tenim el clar exemple en ‘La casa fuerte‘, el reality nou que han estrenat aquest dijous. Amb Jorge Javier Vázquez també al capdavant d’aquest espai, sembla que han volgut copiar aquesta maldat contra els concursants per fer les delícies dels teleespectadors amb més morbositat. 

María Jesús Ruiz, que hi concursa amb la seva mare, ha estat la primera en patir les conseqüències. El problema? Que ha entrat a concursar pocs dies després que ‘Sálvame’ destapés una presumpta infidelitat del seu xicot. Asseguraven tenir uns àudios en els quals se sentia la seva parella parlant amb una presumpta amant, però María Jesús ignorava la polèmica i deixava clar que es creu Curro quan li diu que tot és mentida.

Jorge Javier Vázquez informa María Jesús Ruiz de la infidelitat del seu xicot / Telecinco

L’ex Miss ha començat a concursar amb ganes d’oblidar això, però el programa no està disposat a deixar passar aquesta oportunitat. És per això que Jorge Javier Vázquez li insistia que havia de sentir aquests àudios perquè l’està enganyant. María Jesús, enfonsada, començava a plorar i demanava al presentador que deixessin el tema, que ja ho parlaria amb la seva parella quan acabés el concurs: “Ara vull gaudir de l’experiència”. 

El problema? Que Telecinco volia més patiment. És per això que Jorge Javier preguntava directament a Ferre i Cristina, dos companys del concurs, perquè ells havien dit que coneixen la presumpta amant del xicot de María Jesus. Una insistència en ficar el dit a la ferida que feia esclatar María Jesús: “No pot ser tot veritat o vull creure que no… Deixem-ho, si us plau”. Una concursant molt afectada que ha rebut el primer dard d’un programa sense escrúpols. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa