El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a ‘La casa fuerte’: “És una desequilibrada, insulta i maltracta”
  • CA

La casa fuerte‘ s’ha convertit en una olla de pressió només dues setmanes després de la seva estrena. El nou reality de Telecinco ha ajuntat personatges mediàtics molt controvertits, el que provoca una discussió forta rere una altra. Una de les concursants que més controvèrsia està generant és Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun. Els seus companys no la suporten, el que han evidenciat amb un discurs d’Iván González.

Maite no se sap comportar, m’insulta i em diu fill de p… i porc, intenta provocar-me perquè li faci algun comentari i ara m’acaba d’escopir. Si el programa no pren mesures, marxo. O passen un test psicològic o hi ha persones que aquí no poden estar. Vol provocar-me perquè l’insulti i ho porta per la via del maltractament. Em compadeixo de Cristian perquè tenir una mare així és una vergonya. No sap comportar-se i vosaltres no sabeu controlar-la. No viuré amb una persona desequilibrada. No em surt dels coll… aguantar el que estic aguantant”, esclatava abans d’amenaçar amb abandonar si no prenen mesures.

La presentadora li assegurava que ho estudiaran i que analitzaran el seu comportament amb atenció. Però sembla evident que no faran res, ja que els teleespectadors volen concursants tan polèmiques com ella.

Ivan amenaça d’abandonar el concurs / Telecinco

Una altra de les més controvertides està sent Fani. La concursant de ‘La isla de las tentaciones’ s’està discutint a diari amb tothom, però aquest diumenge ha anat més enllà i també ha volgut escridassar Sonsoles Ónega. La presentadora ha enfadat molt Estafanía, després que posés en dubte l’educació que està donant al seu fill: “T’has quedat molt més tranquil·la en saber que ha suspès tres assignatures però que ha passat de curs”, deia. I Fani justificava el fill: “Sempre s’esforça moltíssim i sempre aprova totes. Estic segura que ha suspès plàstica, educació física i valors”.

Una afirmació que donava ales a Sonsoles: “Vaja, valors! No em diguis que ha suspès valors? No em diguis”. I Fani continuava: “Perquè són assignatures que no donen a casa, em refereixo”. El que acabava de motivar Sonsoles: “Clar, això és el més preocupant”. Un comentari que donava a entendre que criticava que Fani no ensenyés valors al seu fill a casa, el que encenia la concursant: “No m’agrada aquest comentari sobre el meu fill. No tens ni idea de l’educació que li dono al meu fill a casa, d’acord?”. I Sonsoles demanava perdó: “En cap moment he volgut jutjar-te. Et demano perdó si t’has disgustat”. 

Fani esclata contra Sonsoles Ónega / Telecinco

Més discussions i polèmiques enmig d’un programa que va baixant d’audiència a poc a poc. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa