Polèmica assegurada amb la primera parella confirmada de ‘La casa fuerte’

Telecinco es prepara per a la final de l’edició 2020 de ‘Supervivientes‘, un reality que sempre els comporta unes xifres d’audiència espectaculars. Aquest any s’han superat, per la qual cosa no volen baixar el nivell. Ara que tenen tants milers de teleespectadors enganxats a les aventures dels famosos a Hondures, anuncien el nou concurs de la cadena.

S’anomena ‘La casa fuerte‘, un projecte nou que esperen que entusiasmi a l’audiència. No volen perdre aquells cansats de sempre els mateixos realities, així que n’ofereixen un de nou. De què tractarà? Els concursants ingressaran per parelles i es formaran dos grups. El grup dels privilegiats tindran una habitació per cada parella en la qual tindran una caixa forta. Cada vegada que superin una prova guanyaran diners en efectiu que hauran de protegir a dins de la caixa. El repte de l’altre grup? Aconseguir entrar en les habitacions i obrir la caixa forta. 

La sorpresa ha estat el nomenament dels presentadors d’aquesta nova estrena. Com semblava lògic, Telecinco ha tornat a apostar per la seva gallina d’ous d’or. Jorge Javier Vázquez es posarà al capdavant també d’aquest programa. La sorpresa ha estat el nom de la seva acompanyant. I és que tothom s’esperava que fos Jordi González qui l’ajudés a presentar els debats de diumenge, però no. Finalment s’han decantat per Sonsoles Ónega, la presentadora de ‘Ya es mediodía’. No té cap experiència en programes d’aquest tipus, per la qual cosa totes les mirades estaran posades en ella.

Telecinco vol començar a preparar el terreny i fer que els teleespectadors tinguin ganes d’aquest nou concurs. De moment acaben de fer públic el nom de la primera parella confirmada: Maite Galdeano i el seu fill Cristian Suescun. La polèmica col·laboradora sempre genera malestar i baralles, amb un mal caràcter que sempre fa que es guanyi enemics dins dels realities. L’atractiu del seu fitxatge és aquest, per una banda, però també per la convivència amb el seu fill (perquè recordem que no es porten molt bé, precisament).

Maite Galdeano i el seu fill Cristian   Telecinco

Maite Galdeano i el seu fill Cristian / Telecinco

Comencen les especulacions. Quines seran les següents parelles confirmades?

 

Nou comentari