Leticia Sabater i Oriana es diuen de tot: “Penosa, pagesa, ignorant”

L’estrena de ‘La casa fuerte‘ no ha deixat indiferents els teleespectadors. Telecinco s’ha tret de la màniga un reality nou en el qual un grup de famosos han de superar diverses proves per aconseguir diners, mentre que d’altres faran tot el possible per atracar les seves habitacions i robar els bitllets. Han agafat un càsting prou atractiu, el que s’ha evidenciat en la bona xifra d’audiència que han aconseguit: un 22,3% de share que promet anar augmentant les setmanes següents.

Un dels principals atractius? Les discussions entre els concursants. Yola Berrocal i Leticia Sabater han estat molts anys enfrontades, per la qual cosa s’esperava que la seva retrobada a dins del concurs fos incendiària. La sorpresa arribava quan la gran discussió de la nit la protagonitzava Leticia… però amb Oriana, que ja s’ha convertit en la seva nova enemiga.

Oriana, enfadada a 'La casa fuerte'   Telecinco

Oriana, enfadada a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Tot començava en el vídeo de presentació de la cantant, en el qual Leticia carregava contra Oriana d’una manera molt gratuïta: “És una pseudopija de cognom González però que es fa dir Marzoli”. I d’aquí, a retreure-li que hagi abandonat en els últims tres realities als quals ha anat: “Ah, no havia vist Oriana. En un principi pensava que no seria ella, ja que havien passat 10 minuts de concurs i no podia ser que hagués aguantat tant”.

Uns atacs que encenien Oriana, indignada: “No sé per què aquesta senyora parla de mi en el seu vídeo de presentació. Ets bastant penosa i premeditada. Zero espontaneïtat i zero autenticitat. Què lamentable”. I Leticia responia: “A veure si se’t desperta la neurona i et quedes més d’una setmana. És una falta de respecte marxar dels realities“. El pitjor arribava després, amb Oriana fora de si: “He participat a tres concursos a Xile i n’he guanyat un. I Marzoli és el cognom de la meva mare. Pagesa i ignorant!”. 

Leticia Sabater a 'La casa fuerte'   Telecinco

Leticia Sabater a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Una relació que s’espera que deixi moments molt polèmics durant aquesta edició. 

 

Nou comentari