El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dues concursants de ‘La casa fuerte’, a punt d’arribar a les mans: “Agressiva”
  • CA

La casa fuerte‘ ha començat amb molt mal rotllo. Les discussions han arribat aviat, només un parell de dies després de la seva estrena. Es pensava que Leticia Sabater i Yola Berrocal protagonitzarien les primeres baralles, ja que estan enemistades des de fa anys, però no ha estat així. Oriana ha tret a la llum de nou la seva vena més provocadora i ha fet esclatar Estefanía, amb qui ha estat a punt d’arribar a les mans.

Tot començava per una falta de respecte d’Oriana, la concursant més polèmica d’aquesta edició, que es reia de la infidelitat de Fani a Christofer (la seva parella, amb qui està concursant). Una provocació ximple que Fani no passava per alt: “Pocavergonya, estaràs tota la vida ficant-te amb el meu xicot i amb mi? Mira, perquè no estic al carrer… Vols deixar el meu xicot en pau? Zorra!”, deia Fani completament fora de si, escridassant i amenaçant-la amb la mà.

Una discussió molt acalorada que continuava malgrat els intents dels companys per separar-les: “Ets una agressiva i el teu xicot t’ha de calmar”, etzibava Oriana. I Fani responia: “Poligonera agressiva. El teu argument deixa veure com de bona persona que ets i com de bona ets, no? No tens valors, no tens res!”. Un atac que rebia una contestació d’Oriana: “Tu ets qui tens valors? La que és infidel? Ull de poll, que ets un ull de poll. Ets molt lletja, un monstre, i per això estàs amb el lleig de Christofer i et vas veure en la situació que Rubén anés al llit amb tu perquè en la teva vida mai no t’hauries embolicat amb un noi així”.

Insult rere insult, amb els ànims molt encesos i una relació que clarament no té solució. Després era el xicot de Fani qui l’esbroncava per haver caigut de quatre grapes en la provocació d’Oriana. Caldrà veure com evoluciona amb el pas dels dies tancades a la casa, però no té pinta que la cosa millori aviat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa