El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Testimoni colpidor d’una col·laboradora de Telecinco: “Em llançaven pedres”
  • CA

Cristini Couto és una de les concursants de La casa fuerte més desconegudes. Aquest és el primer reality que fa la model brasilera, després del seu pas per Mujeres Y Hombres Y Viceversa. Va ser coronada com Miss Transsexual el 2007, però el seu camí fins aquí no ha estat gens fàcil. Així ho ha reconegut en una confessió molt impactant durant l’última gala.

“Dona és el que he aconseguit ser. M’ha costat moltíssim que em reconeguin com a una dona. No podria haver estat pitjor, van ser molts dies de llàgrimes. Tot va ser molt dur, no tenia cap suport. Quan anava a l’escola vaig patir assetjament. De fet, els nens em llançaven pedres i em pegaven… Em van pegar moltes vegades. Però mai no vaig deixar de somiar amb el dia en què pogués convertir-me en dona”.

La seva família no va acceptar el seu canvi de sexe des del principi: “Amb el temps he aconseguit perdonar a tots aquells que em van fer mal, des de la meva família als meus amics”, reflexiona. De fet, el seu germà és una de les persones que més difícil li ha posat: “Va ser molt dur el seu rebuig i després d’haver-lo perdonat i d’haver-lo ajudat molt, va començar a parlar-me… Però havien passat cinc o sis anys”.

Cristini Couto a La casa fuerte / Telecinco

Les dificultats han estat grans, però considera que ha valgut la pena: “He pogut vèncer, he pogut arribar a ser la dona que sóc gràcies a la meva força i la meva fe”. Un testimoni que la feia rebre aplaudiments dels companys, així com de la presentadora des de plató.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa