Es filtren els sous dels concursants de ‘La casa fuerte’

Telecinco ha apostat per un reality nou, ‘La casa fuerte‘, en el qual un grup de famosos es disputen unes caixes fortes plenes de diners. De moment l’audiència sembla que respon positivament, encara que han deixat clar que volen que Nuria Marin deixi de ser una de les presentadores

Una de les preguntes que més es repeteix tothom és quant cobren per ser concursants d’aquest tipus de programes. Depenent del caixet de cadascú s’embutxaquen més o menys diners, però els sous de la majoria d’ells són desorbitats. 

Avui Rocco Steinhäuser treu a la llum quant estaria guanyant cadascú: “Entre els 1.000 i els 3.000 € setmanals“. Un sou molt més baix que el que guanyen els de ‘Supervivientes’, per exemple. Recordem que Rocío Flores s’ha endut 30.000 € cada setmana i José Antonio Avilés 8.000 € més. En cas de ser certa aquesta informació, Telecinco hauria decidit baixar el nivell per poder encadenar un reality rere un altre però reduint considerablement les despeses.

Jorge Javier Vázquez a 'La casa fuerte'   Telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘La casa fuerte’ / Telecinco

Cal dir, però, que és probable que aquests diners augmentin a mesura que vagin passant les setmanes. De fet, deixen caure que podria arribar a 15.000 € setmanals a l’última gala. A això s’ha de sumar, per això, tot el que recaptin a les caixes fortes respectives. Sigui com sigui, un autèntic dineral al cap de tres mesos de concurs. 

Nou comentari