‘La casa fuerte’: llista oficial de concursants

La casa fuerte‘ escalfa motors. Telecinco està acabant de preparar un nou reality que comença a agafar forma. Després de l’èxit de ‘Supervivientes 2020’, volen enganxar els teleespectadors amb un nou format que promet discussions i moments hilarants. Presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega, la temàtica és la següent: els concursants ingressaran per parelles i es formaran dos grups. El grup dels privilegiats tindran una habitació per cada parella en la qual tindran una caixa forta. Cada vegada que superin una prova guanyaran diners en efectiu que hauran de protegir a dins de la caixa. El repte de l’altre grup? Aconseguir entrar en les habitacions i obrir la caixa forta. 

Comencen a fer públics els noms de les primeres parelles de concursants oficials.

1. Maite Galdeano Cristian Suescun, mare i fill de concursants de diversos ‘realities’. La polèmica col·laboradora sempre genera malestar i baralles, amb un mal caràcter que sempre fa que es guanyi enemics dins dels realities. L’atractiu del seu fitxatge és aquest, per una banda, però també per la convivència amb el seu fill (perquè recordem que no es porten molt bé, precisament).

Cristian Suescun i Maite Galdeano   Telecinco

Cristian Suescun i Maite Galdeano / Telecinco

2. Jaime Ferre Cristina Gilabert, concursant de ‘Super Shore’ i ‘Supervivientes’ i la seva xicota. Encara no han conviscut junts, per la qual cosa pretenen posar a prova la seva relació. Seductors i amb molt de caràcter, models ‘fitness’ i simpàtics. Caldrà veure si segueixen caient tan bé a l’audiència.

Jaime Ferre i Cristina Gilabert   Telecinco

Jaime Ferre i Cristina Gilabert / Telecinco

3. Fani i Christofer, la parella més mediàtica de ‘La isla de las tentaciones’. Després del controvertit pas pel ‘reality’ de Cuatro, ara intentaran demostrar que la seva reconciliació és real i que la infidelitat pública de Fani ha quedat oblidada. Caldrà veure si Christofer delecta els teleespectadors amb un altre crit de “Estefanía!”. 

Christofer i Fani, nova parella confirmada   Telecinco

Christofer i Fani  / Telecinco

4. María Jesús Ruiz Juani, la participant de diversos realities i la seva mare. Juani sempre havia estat la fidel defensora de la seva filla durant els realities de Telecinco en els quals ha concursat. Ara participaran juntes, el que posarà a prova la seva bona relació i convivència. 

María Jesús Ruiz i Juani   Telecinco

María Jesús Ruiz i Juani / Telecinco

5. Jose Labrador, de ‘Gandía shore’ i ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. Ha estat un dels tronistes més polèmics, amb molt de caràcter i ganes de fer-la grossa. Un animal televisiu que sempre genera controvèrsia que s’enfronta a aquesta nova aventura en solitari.

José Labrador   Telecinco

José Labrador / Telecinco

6. Macarena Millán, entrenadora fitness i promesa de Rafa Mora. La catalana és coneguda pels vídeos en els quals ensenya fitness de manera virtual, encara que últimament es parla d’ella per haver demanat matrimoni en directe al col·laborador de ‘Sálvame’ Rafa Mora. Mai no ha participat a cap reality i de moment sembla que aquí ho farà sense companyia.

Macarena Millán   Telecinco

Macarena Millán / Telecinco

7. Leticia Sabater, cantant i personatge televisiu. És una autèntica show woman, el que de ben segur que torna a demostrar durant la seva sorprenent participació a ‘La casa fuerte’. La catalana no té vergonya, una qualitat que l’ha ajudat a crear-se una autèntica legió de fans. És autèntica, d’igual manera que les seves originals cançons. Com serà la seva participació en aquest reality

Leticia Sabater   Telecinco

Leticia Sabater / Telecinco

 

Nou comentari