Carreguen contra Shakira per haver penjat una foto amb un cartell groc i en català

En els últims dies la cantant Shakira està conquistant als seus seguidors a Estats Units amb diversos concerts celebrats a Nova York, Miami, Dallas, Houston, Sant Antonio, Phoenix i a Los Angeles, amb el qual tanca el seu pas pel país. Precisament en el concert de Los Angeles hi havia a primera fila el seu fill Milan que durant un moment del concert va lluir un cartell groc amb la paraula "T'estimo". Shakira ha penjat la fotografia al seu Instagram, i aquesta ha obtingut centenars de reaccions:  "En groc? De debò? Ja em sembla horrible barrejar esport i política però ficar també als nens és repel·lent...", "Catalunya mai serà un país i només esteu fent un ridícul a nivell mundial", o "Perquè no escrius tu en català? Es que no saps? No ha estat un encert el cartell de color groc" , són solament alguns dels comentaris que es poden llegir en la publicació.


 
Comentaris
Espanya s'enfonsa
Els espanyols fent amics. Seguiu així. Anant pel món he constatat que la gent flipa amb els espanols, ja no només pel conflicte català, sinó per la seva idiosincràsia. Generen rebuig: fatxendes, sorollosos, igorants, creguts. Recordo que un finès em va dir un cop que creia que la «fiesta» espanola era un p... merda i que un esquimal fins i tot tenia més gràcia. Pobres chulitos! Si ho sentissin s'ho acbarien fent a sobre, dins els seus pantalonets de torero.
LSO
Están tan acomplejados estos españolistas que lo criminalizan todo, no hay reconciliación posible con chusma de esta calaña.
Ostras que guapeton el Milan.
Pilar
Hauran de canviar el seu "cara al sol" si tant els hi molesta el groc.
Peret
"Perquè no escrius en català? És que no saps?(sic)". Per l'amor de Dèu: "És que no EN sabeu?".
Aquesta, com la Pantoja
intentant ser noticia perque ja no ven un disc. Es que quan era joveneta i movia el meluc era una cosa, pero ara ja, amb dues criatures amamallades ja no es el mateix. Dedica'tal Fadu, reina, que per el pop ja estás pesadeta. (Hola Gerard, tu si que ets molt bo. Estás granadet, també pero ets un gran central. Records a la familia)
Ha,ha,ha,ha
Aviat treuran el groc de l´estanquera, el groc serà transparent...
Com vol
Aquesta Sra, perquè és una SENYORA, colombiana te tot el dret a parlar com li doni la gana, castellà, anglès, o quslsevol altre, en els seus fills en català que es el seu idioma com el seu pare que a més viuen a Catalunya. Força Shakira.
Pepo
Aquesta gent, ha perdut el nord i fa molt de temps. S’ha d’estar com una regadora per lligar el groc del cartell amb la seva paranoia de treure llaços grocs pels carrers de CAT
anonima
Estan malalts, ... d'odi
Maika
He viatja pel País Basc Francès, Espanyol, .. Sento orgull per la diversitat d’idiomes. Tot suma!!!

envia el comentari