El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una exconcursant de ‘GH’, assetjada per un veí: “He hagut de canviar de casa”
  • CA

Carolina Sobe va ser una de les concursants de Gran Hermano que més hores de televisió va acumular quan la van expulsar. Ara feia molt que no se sabia res d’ella, el que ha envoltat la seva entrevista de molta expectació. El problema? Que ha explicat que ha viscut un autèntic malson.

Un veí es va obsessionar amb ella, el que ha derivat en una situació preocupant i insostenible. Es tracta d’un home jove, a qui es trobava borratxo pràcticament cada dia, que li demanava entrar a casa a veure-la amb molta insistència i que, fins i tot, un dia va forçar la porta per intentar colar-se al seu pis. Han estat moltes setmanes d’assetjament, el que li hauria provocat una ansietat que l’ha fet guanyar 30 kg. 

“M’he engreixat 30 kg per l’estat d’ansietat que he patit amb l’assetjament del meu veí. Vaig veure’m obligada a traslladar-me, vaig fugir d’allà. Ara m’he posat en tractament per aprimar-me i recuperar la meva figura perquè l’obesitat és el pitjor que et pot passar. He arribat a estar molt preocupada per la meva salut”, ha relatat.

Carolina Sobe al Deluxe / Telecinco

Carolina sentia tanta por i angoixa que no podia parar de menjar: “Em menjava tot el que veia, tenia tanta ansietat que m’era impossible dir que no a una pizza”. Ara ha decidit posar-se en mans d’un especialista per deixar enrere definitivament aquests mesos tan durs. Casa nova i també un nou amor, un gallec “molt culte” que hauria aconseguit que l’exconcursant de Gran Hermano recuperi el somriure. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa