Lomana: "Em fa molt feliç que tots els espanyols ens unim en contra de la traïció i en defensa d'Espanya"

Carmen Lomana a una manifestació espanyolista | Instagram @carmen_lomana

L'empresària Carmen Lomana assisteix aquest diumenge a la manifestació convocada a Madrid contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i en defensa de la Constitució. "Em fa molt feliç que tots els espanyols ens unim en contra de la traïció i en defensa d'Espanya. Jo també aniré demà a la manifestació", va piular a Twitter Lomana aquest dissabte.

 

 

A més, Lomana ha escrit un article al diari 'La Razón', on afirma: "El diumenge aniré a la manifestació per a donar suport a una manifestació que ens uneix a tots els espanyols en la defensa, dignitat i amor a la nostra pàtria, Espanya". I aquest diumenge al matí, Lomana ha escrit una piulada convidant els seus seguidors a escoltar la tertúlia de la Cadena Cope on participa, i ha afegit: "Després aniré a la manifestació amb la nostra bandera d'Espanya. Ja la tinc preparada i fins i tot planxada perquè llueixi en tota la seva esplendor".

 Comentaris
garrulo
zombies party....
fideli
quina españa? la lladre?
miquel
Ho pagaran car. I no trigaran massa,
X*2
Oye , ya sabes que Catalunya no es España, que es un pais ocupado, explotado y sometido por los fascistas?
Pues
A mi me haria ilusion que os lloviera piedra, cara cartón.
FSC
45.000 persones són tota Espanya? Mm.
QUÉ CONTENTA ESTOYYYYYYYYYYYYYYYYY!
Sou pell de vosaltres mateios. 45MIL españols bramant, aiò és en aquests moments España...i ni tant sols són de Madrid, venen de totes les províncies, fins i tot de l'España francesa, mireu, mireu el Manolito Valles, què monu, ell!!!
Lomana i 45.000
La Espanya casposa que no té remei. Tanta crida i tants autocars pagats per anar a una manifestació per preservar el decret de Nova Planta borbònic contra Catalunya la podem qualificar d'un fracàs estrepitós si s'han arreplegat 45.000 visigodes (els de la reconquesta). Cal remarcar que era una manifestació anunciada a "bombo i plataret" per tots els canals informatius espanyols per la crida massiva.
odisea
Amiga de la manda,y ademas facha.
Fat Boy
O sia, que quan parlen de todos los espanyoles volen dir 45.000?.
Vale vale y sobre todo no te olvides a levar a la mani-facha tu amigito payaso Boadella.
Coty
Heredero de un régimen secularmente corrupto y tiránico, obra de una oligarquía inculta, esquilmadora, nacional-católica, con cuarenta años de franquismo ha llegado a su fin, por su incapacidad para hacer frente a la crisis territorial constitucional catalana.
ARIADNA
...DIVINA DE LA MUERTE...PORQUE YO LO VALGO...
Ara
Mas de cuarenta y siete millones han preferido quedarse en casa. Una mayoría silenciosa que no os puede ver ni en pintura.
Daniel
si sois 45000 unionistas, que son el resto de 46.000.000?
Marta
Perdona,de que traición estás hablando?
SA BA TOT
Todos los españoles ? I els que no hi són , que passa ,són russos ? Mira que !a tia arriba a ser casposa , no et gastis tants calés al cirurgià plàstic i a veure si et poden ingertar un centímetre ,no és un, de cervell .
CLARK
Tots els 45.000 espanyols. La resta dels 42.000.000 passa de vosaltres, colla de mòmies.
rosa
nosaltres no necesitem mes de 2 hores per sortir al carrer 45000 persones,això sí ,pacificas educades i ademés no cal que ens paguin el berenar.
Eso, 45.000 en la charlotada del PP, Cidadanos y Vox jajajajaj!
pobra dona no sap comptar
Aquesta il.luminada parla de "todos los españoles"... redena tía si no arribàveu a 45.000 i ens diuen que a ejpaña n'hi ha més de 45 milions d'habitants!

envia el comentari