El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Lomana ataca Pedro Sánchez: “Cínic, patètic. Vox no humilia la nostra pàtria com tu”
  • CA

Carmen Lomana mai no ha tingut pèls a la llengua. A la socialité no li fa vergonya criticar algú directament o parlar de la seva ideologia política. El seu Twitter va ben ple de comentaris que evidencien que és de dretes, especialment des que entrés a formar part de VOX el 2015, quan va anar com a número tres de la llista de Madrid per les eleccions generals. 

 

És per aquest motiu que no estranya que hagi volgut felicitar el partit públicament després del seu triomf a les eleccions andaluses. El que és notícia, per això, és com ho ha fet. I és que no s’ha tallat en aprofitar l’ocasió per criticar Pedro Sánchez

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camino de la “mani” ha sido fantastico! #patria #alegria #vivaespañs

Una publicación compartida de carmen_lomana (@carmen_lomana) el

 

“Quina cara tenen els del PSOE d’Andalusia quan parlen “d’extrema vergonya” quan el nostre president socialista Sánchez ha pactat amb l’extrema esquerra i Torra. Es pot ser més cínic? El president ocupa Sánchez, per ser president, va pactar fins i tot amb Bildu. Però què parlen aquests ara d’extrema dreta? Si estan rendits a l’extrema esquerra… Són patètics i no tenen pudor ni vergonya. Almenys VOX no humilia la nostra pàtria Espanya”, ha escrit contundentment.

 

 

L’empresària està ben lluny de quedar-se contenta amb això. Què farà per celebrar aquesta victòria? S’estarà plantejant tornar al partit i adquirir un paper important? La veurem dedicant-s’hi?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa