Carmen Borrego, sobre el suïcidi del seu pare: “No sospitàvem res”

Carmen Borrego ha tornat a televisió després d’un parell de mesos contagiada de coronavirus. Va donar positiu en tres ocasions, però finalment l’ha superat. Ho ha volgut celebrar acudint a plató per explicar com ho ha passat. El programa ho ha aprofitat per interrogar-la en una secció nova, en la qual ha de parlar sobre els pitjors moments de la seva vida. El tema estrella? El suïcidi del seu pare quan ella només tenia 17 anys.

“Vaig ser l’última persona que va parlar amb ell la nit abans a què tot passés. El que em va dir m’ho quedaré per a mi… Mai no vaig sospitar res del que anava a passar. Si ho hagués sospitat, hauria sortit corrents on fes falta per evitar el que va passar. Mai no vaig pensar que això podria passar perquè no m’hagués apartat del seu costat ni un moment”, se sincerava. 

Carmen Borrego plora a 'Viva la vida'   Telecinco

Carmen Borrego plora a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Com va ser assabentar-se del suïcidi? “Va ser terrible. No vaig saber què havia passat fins a l’endemà, perquè la família va decidir que havia de ser la meva mare qui ens donés la notícia. Se’ns va dir que el meu pare havia tingut un accident però no quin tipus d’accident. Ho estic explicant amb la pell de gallina. A més a més la culpa em perdura en el temps”. 

“Després de la culpa arriba la decepció. Per què ens va deixar soles? Aquesta era la pregunta que més em feia. En molts moments de la meva vida encara m’ho pregunto…”, reconeixia visiblement emocionada. Un tema tabú del qual mai no havia parlat a televisió. 

Nou comentari