El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es filtra l’escandalós sou de Carmen Borrego a ‘Sálvame’
  • CA

Carmen Borrego és la nova col·laboradora de Sálvame. La filla de María Teresa Campos sorprenia en tornar al programa del que va marxar entre llàgrimes i enfadada amb tots pels menyspreus constants que li feien. Ara és una més de la plantilla de nou, el que part dels seus seguidors no entenen. Per què torna al programa que tant de mal li va fer? La resposta és òbvia: pels diners. Informalia ha pogut saber quin sou tindrà, una xifra escandalosa que revela el motiu del seu retorn. Fins ara treballava a Viva la vida, el magazín dels caps de setmana de Telecinco. Era d’esperar que Sálvame li hagués ofert un sou més elevat per tal de convèncer-la de fer el canvi, el que ningú no esperava era que li oferissin guanyar sis vegades més.

El mitjà filtra que a Viva la vida estava guanyant 500 € per cada aparició, un preu que queda en ridícul tenint en compte que a Sálvame li pagaran 3.000 € per cada programa. Davant d’aquesta gran diferència, Carmen no hauria pogut dir que no… i encara menys ara, que travessa una crisi econòmica important.

Carmen Borrego, l’últim fitxatge de Sálvame / Telecinco

Carmen Borrego s’omplirà les butxaques d’una manera escandalosa a partir d’ara. Ara bé, no tot és de color de rosa… En el programa d’aquest dimarts la van enganyar perquè es barallés amb la seva germana, un dels primers atacs que haurà de suportar a canvi de cobrar el xec a final de mes. Diuen que no val tot per diners, però sembla que en el seu cas no està gaire d’acord amb aquesta afirmació. Les Campos estan de moda gràcies a la mala relació de Carmen i Terelu, així com per la reaparició de l’exparella de María Teresa. Aquest és el seu moment i el pensen aprofitar, tal com demostra el fitxatge de la petita de les Campos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa