Carmen Borrego se salta el confinament per anar de compres i la premsa l’enxampa: “Deixeu d’assetjar-me”

La filla de María Teresa Campos no ha reaccionat bé en veure's caçada per un reporter

Carmen Borrego ha protagonitzat una gran polèmica aquest cap de setmana en ser enxampada saltant-se el confinament perimetral per anar de compres a un centre comercial. Un reporter de Socialité s’ha posat en contacte amb ella en una trucada de telèfon molt incòmoda que ha mostrat la pitjor cara de la filla de María Teresa Campos.

En ser preguntada sobre el tema, Carmen assegurava no recordar-se d’haver acudit a un centre comercial fora del límit perimetral. A mesura que se sentia més pressionada, acaba reconeixent haver anat a canviar un producte: “Sí, vaig anar-hi. Però anava sola i no acompanyada de cap amiga com deies. Vaig saltar-me el tancament perimetral per anar a la feina i quan vaig plegar, vaig parar un moment al centre comercial per canviar una peça de roba“.

Ara bé, a la tertuliana no li agradava que li preguntessin sobre aquest tema i evidenciava la seva indignació: “Tu no ets ningú per trucar-me a casa i acusar-me de res. Ja n’hi ha prou d’assetjar-me d’aquesta manera. Estàs fent mal a una companya i pots ficar-me en un embolic. Que jo sàpiga, tu no ets policia, no? Prou d’assetjar companys, dediqueu-vos a una altra cosa. Si m’he saltat el confinament, serà culpa meva”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Carmen Borrego ha denunciat aquest assetjament en una trucada de la que s’ha parlat molt.

Nou comentari