El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego revela que s’ha reconciliat amb Terelu Campos
  • CA

Carmen Borrego i Terelu Campos han passat finalment un Nadal felices i unides. Cada any la família Campos es reunia a casa de Terelu per celebrar la Nit de Nadal, però enguany no estava gens clar que aquest trobada familiar es produís, tenint el compte l’evident distanciament entre les germanes Campos, i també la guerra entre Carmen i la seva neboda Alejandra Rubio.

Però, segons ha explicat Carmen Borrego a ‘Sálvame’, on treballa com a tertuliana, les germanes s’haurien reconciliat i, amb això, han pogut passar en família la nit de Nadal. “Et garanteixo que no han volat els llagostins. No han volat igual que no han volat en cap altra Nit de Nadal”, ha revelat.

Terelu Campos a 'Secret Story' - Telecinco
Terelu Campos a ‘Secret Story’ – Telecinco

Alhora, ha assegurat que “pots tenir un problema amb una germana o amb una neboda i no per això les deixes d’estimar-les. Jo adoro a la meva germana. Per a mi el problema és passat”, li ha explicat a la presentadora Carlota Corredera en directe.

“Hem parlat. Hem de continuar parlant. Però ja hi ha un punt de partida. La Nit de Nadal hem sopat tots junts. Qui no ha tingut un problema a la família?”, ha afegit, deixant clara d’aquesta manera l’esperada reconciliació entre les germanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa