El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego rebutja l’oferta per treballar a ‘Sálvame’
  • CA

Carmen Borrego, una de les filles de María Teresa Campos, ha rebutjat l’oferta de ‘Sálvame’ per treballar al programa. Tot i que el director anunciava aquest dimecres que la col·laboradora havia acceptat, i revelava totes les condicions que havia posat Borrego, aquest dijous les revistes ‘Lecturas’ i ‘Semana’ ha assegurat que no és veritat, i que la filla de María Teresa Campos no té cap intenció de tornar al programa de les tardes de Telecinco.

Carmen Borrego havia de ser la nova Defensora de l’Audiència i, per fer-ho, havia demanat una sèrie de condicions. En relació a l’oferta econòmica, no hi va haver cap problema, i el programa i Borrego van arribar ràpidament a un acord, segons va explicar el director de ‘Sálvame’ David Valldeperas.

Malgrat l’acord econòmic, la filla de María Teresa Campos sí que va posar condicions en altres àmbits. ‘Sálvame’ li va oferir provar durant un període curt, d’un mes, però ella va voler una certa continuïtat i assegurar-se tres mesos de feina. El programa de Telecinco va acceptar, però asseguren que no s’esperaven la següent condició.

Des que comencés la pandèmia, a Telecinco només es maquilla als presentadors, mai als col·laboradors, però Carmen Borrego volia que la seva feina inclogués els serveis de perruqueria i maquillatge. “Nosaltres vam acceptar contractar una maquilladora i perruquera per a ella”, ha assegurat Valldeperas. Però ha explicat que després es va fer el silenci.

Fins que, sempre segons el programa, aquest dimecres el representant de Carmen Borrego va trucar assegurant que hi havia acord, i que es podia tirar endavant la secció. Però a través de les seves revistes de capçalera Carmen Borrego ho ha negat rotundament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa