Súplica de Carmen Borrego, superada pels atacs: “No puc més”

Carmen Borrego encadena un programa complicat rere un altre. La guerra amb la seva germana Terelu encanta a la premsa rosa i concretament a Sálvame, que està fent l’agost ara que tenen a la Carmen com a col·laboradora. La filla petita de María Teresa Campos ha hagut de sentir una acusació molt greu d’un dels companys, de Kiko Hernández. El tertulià revelava que l’estiu passat va visitar María Teresa a casa quan les filles estaven de vacances. En arribar-hi, s’hauria adonat que tenia la calefacció encesa tot i estar en plena onada de calor: “Vaig estar tres hores intentant arreglar la caldera i trucant als tècnics perquè ho solucionessin, que l’endemà mateix ho tingués arreglat per poder posar l’aire condicionat perquè la casa estava a 50°”. Amb això deixava caure que les filles la tenien completament desatesa, el que no ha agradat a Carmen Borrego. 

Molt afectada, arriba a suplicar al company que no donés més detalls: “Kiko, només et demanaré que no facis això en aquest moment perquè no m’ajuda. Mai no t’he demanat res, però estem en un conflicte i no vull més incendis a dins de la meva família. Si em tens un mínim d’afecte et demano que vagis amb compte amb la meva família perquè ho estic passant malament”. 

Kiko Hernández torna a enfrontar-se a Carmen Borrego / Telecinco

Kiko Hernández s’adonava que la companya estava patint de debò i li reconeixia que se sentia malament per haver ficat merda: “El que acabes de fer demostra que estàs feta d’una altra pasta perquè això no he vist que ho faci ni Terelu ni Alejandra quan tenen els companys davant criticant a María Teresa. Elles això no ho fan”, deia abans de deixar el tema i no donar més detalls que les deixessin malament. 

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Novembre 11, 2021 | 22:02
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ?

Nou comentari