Carmen Borrego va ser la filla més desconeguda de María Teresa Campos durant molts anys. La periodista preferia passar desapercebuda i per aquest motiu va optar per centrar la seva carrera a televisió a la part de darrere de les càmeres. Fins que, un dia, els directius de Telecinco la van convèncer per donar la cara i començar a aprofitar-se del seu cognom per acumular hores d’antena… i els diners que això comporta. El problema va ser que això la va convertir en personatge del cor i el seu anonimat va esfumar-se. La premsa del cor va embogir i va córrer a investigar sobre la seva vida privada, de la que no se sabia pràcticament res fins llavors.

Ara, convertida en una col·laboradora de Mediaset més, concedeix una entrevista molt sincera a la revista Lecturas. Per primer cop, parla de la que va ser la pitjor època de la seva vida, entre els 30 i els 35 anys. Va ser llavors quan va començar a patir problemes de salut greu que van espantar-la moltíssim i que han acabat marcant tota la seva vida: “Vaig tenir una mala època en la meva vida, ja que vaig patir un ictus i un càncer en només cinc anys. Allò va generar moltes pors en mi… Vaig quedar molt afectada i vaig desenvolupar la por a què em podia passar alguna cosa en qualsevol moment. Vaig haver de recórrer a demanar ajuda perquè em feia molta por morir“.

La col·laboradora va tenir càncer d’úter amb 35 anys, un tipus de malaltia molt complicat que feia que hagués de decidir si treure’s l’úter o simplement operar-se del tumor que hi havien trobat. El problema? Que si es decantava per aquesta segona opció, podia ser que el càncer es reproduís: “Podria haver-me decidit a no treure’m l’úter i arriscar-me, però vaig decidir donar-ho tot. Jo estava divorciada, però en algun moment vaig pensar que en el futur podria enamorar-me d’algú que volgués tenir fills… Tancar aquesta porta amb 35 anys és dur“. Aquesta experiència va suposar un abans i un després a la seva vida, que a partir de llavors sempre estaria envaïda per la por.

Carmen Borrego va travessar una època molt complicada | Telecinco

Una entrevista que es publica poc després d’una confessió molt cridanera de la seva germana Terelu, que revela que està intentant convèncer la mare perquè abandoni definitivament la idea de tornar a televisió. María Teresa farà 81 anys en pocs mesos, però continuaria obsessionada amb treballar. Ara són les filles les que li volen treure això del cap, conscients que ja no està capacitada per dirigir un programa.

Nou comentari

Comparteix