El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego, enemistada amb els companys: “No m’apedregueu”
  • CA

Carmen Borrego torna a ser col·laboradora de ‘Sábado Deluxe’. Només fa un any del seu polèmic comiat, que va donar-se perquè els companys van iniciar una campanya en la seva contar que no volia suportar. Aquest dissabte va estrenar-se en una entrevista que no ha fet massa gràcia als col·laboradors de l’altre programa en el que treballa, ‘Viva la vida’. Què ha comportat això? Una tarda plena de tensió en el plató d’Emma García.

Tot començava amb un atac de Diego Arrabal, que titllava de “ridícula” la seva intervenció. Borrego es mostrava molt enfadada i decidia marxar de plató en veure els comentaris dels seus companys: “Fa 30 anys que treballo. No pot ser que cada cosa que faig sigui el pim pam de tothom. Tothom pot opinar, però és necessari apedregar-me? Estic farta de donar explicacions de tot el que faig. Si cobro i vaig al ‘Deluxe’ és perquè em dona la gana. No visc a costa de ningú i no estic disposada a un atac constant gratuït”, deia entre llàgrimes. 

Carmen Borrego abandona el plató enfadada / Telecinco

Considera que el programa l’estava tractant malament, raó per la qual no volia continuar a plató. Això va enfadar la presentadora, que la va acusar d’anar de víctima en una forta discussió: “No crec que t’hàgem tractat malament. Aquí t’estem tractant amb respecte. Sembla que ets una víctima a qui tots t’estem atacant i no és així. Vens com a companya a parlar d’una entrevista. No vagis de víctima i no busquis excuses”. 

Un mal rotllo que va continuar més endavant, però que va acabar dissipant-se per canviar de tema finalment. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa