La filla de María Teresa Campos, abatuda: “M’estic plantejant deixar la televisió”

La pressió mediàtica ferotge de 'Sálvame' ha provocat que Carmen Borrego esclati

La família Campos travessa el seu pitjor moment. El declivi professional de María Teresa Campos i les seves filles va començar amb la fi del seu contracte amb Sálvame, d’on van veure’s obligades a marxar perquè les criticaven obertament dia rere dia. L’últim gran escàndol arribava amb una entrevista de la matriarca al Deluxe en la qual mostrava la seva pitjor cara, el que les ha col·locat una diana a l’esquena. 

El programa del cor ha descarregat la seva fúria contra elles, el que ha passat factura especialment a Carmen Borrego. La filla de María Teresa, que fins fa pocs anys es mantenia darrere de la càmera, ara comença a patir les conseqüències de la fama. L’han criticat moltíssim, ja que Jorge Javier Vázquez l’ha acusat de ser la principal responsable de la davallada de la seva mare. Molt afectada, ha concedit una entrevista a Viva la vida en la qual assegura que s’està plantejant deixar la televisió.

“Quan vaig començar a sortir en antena fa uns cinc anys, se m’alabaven unes coses que ara em critiquen. Voleu que deixi la televisió? Doncs no ho faré, encara que m’ho he plantejat seriosament. Fa setmanes que ho penso… M’he replantejat la meva vida professional des de fa bastant de temps. El problema és que no em puc permetre el luxe de marxar, encara que tingui moltes ganes. He passat de ser algú pendent de la meva mare i la meva germana, qui feia les seves gestions i pensar que les estava ajudant, a pensar que les estava destruint”, reflexiona visiblement abatuda.

Carmen Borrego   Telecinco

Telecinco

La seva germana gran, Terelu, ha reconegut que fins ara ha estat ella qui ha exercit de portaveu oficial de la família perquè és més forta: “Tinc moltíssim autocontrol. M’ha costat molts anys… Crec que a Carmen li costa més gestionar aquestes situacions. Ara bé, s’han traspassat els límits amb ella. Ha arribat a pensar que és responsable del que ha passat per culpa d’aquesta pressió. No permetré que s’autodestrueixi”. Una família en el centre de la polèmica, que no fa més que acaparar atenció. 

 

Nou comentari