Carmen Borrego deixa 'Sálvame' per tornar a passar per quiròfan

Les Campos van arribar a fer-se les reines de 'Sálvame'. María Teresa tenia un espai a Telecinco molt potent amb '¡Qué tiempo tan feliz!', el que li va permetre moure fils per col·locar Terelu com a col·laboradora de l'exitós programa de tafaneries de les tardes. I d'aquí, a ficar-hi també la seva filla Carmen Borrego. La presentadora mare va ser apartada de la cadena quan van cancel·lar el programa que presentava, però això no ha impedit que les filles segueixen entre la plantilla de 'Sálvame'.

 

Terelu va abandonar la seva plaça en ser diagnosticada, per segon cop, amb un càncer de pit. La seva germana anava compartint les novetats des de plató durant la seva absència; fins fa un parell de mesos quan Terelu va poder tornar a treballar. Ara les dues seuen juntes moltes tardes, però aquesta coincidència durarà poc. Per què? En anunciar Carmen que deixarà temporalment el programa

 

 

Carmen ha tingut un paper bastant protagonista durant aquests mesos, ja que ha acceptat sotmetre's al 'Desafío Borrego'. Es tracta d'una secció que la posa a prova i intenta ajudar-la a què baixi de pes. El canvi que va fer gràcies a una televisada operació estètica va ser espectacular, però sembla que encara no està contenta.

 

"Passaré una altra vegada per quiròfan", deixava caure. La bomba era molt inesperada, tal com reflectia la cara de sorpresa de Jorge Javier Vázquez. Què vol fer-se aquest cop? La papada torna a ser la protagonista: "Se m'han despenjat els músculs de la papada en haver aprimat tant així de ràpid. Així que el meu metge m'ha recomanat apujar-me el múscul".

 

Per això es retirarà durant uns dies dels platós, el que tornarà a envoltar-la d'expectació mediàtica -que, segurament, és el que realment busca-. De ben segur que l'ofereixen un 'Sábado Deluxe' especial per mostrar els resultats...

 

 

Carmen Borrego a 'Sálvame'
 | Telecinco

 

Els col·laboradors van aplaudir aquesta decisió, encara que van deixar caure que segurament aprofitarà aquesta operació per retocar-se alguna cosa més. Què més li queda per operar-se? Ja s'ha fet la papada, les parpelles, les celles i les dents. Sembla que el seu cirurgià plàstic ha encertat amb aquesta clienta.

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?