El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego contra la neboda: “Això acabarà malament”
  • CA

L’entrevista de Carmen Borrego al Sábado Deluxe d’aquesta setmana ha estat la més explosiva que ha concedit mai. No li agrada que l’exparella de la seva mare hagi entrat al nou reality de Telecinco i que hagi aprofitat per carregar contra ella. Edmundo Arrocet va deixar verda a María Teresa Campos, el que ha donat ales a Carmen per revelar què opina sobre ell: “Se sent orgullós? Com pot dir públicament que estava amb ella per pena? Que digui això diu molt sobre el tipus de persona que és. A mi em fa molt de fàstic i és un desgraciat. Parlem clar ja. Que va tornar amb ella per pena o perquè no tenia una casa pròpia a la que marxar? Per pena o per seguir tenint un cotxe a la porta que el portés on volgués? Dir que estàs amb una persona per pena és ser un desgraciat. Com pots dir això d’un ésser humà? Que van estar junts sis anys! Ara està sortint l’Edmundo vertader”. Carmen deixa clar que les Campos han respectat a Edmundo tot aquest temps, però ara s’adona que no s’ho mereixia: “Sembla mentida la poca vergonya que tens, Edmundo”.

Carmen Borrego critica Edmundo Arrocet - Telecinco
Carmen Borrego critica Edmundo Arrocet / Telecinco

Unes declaracions explosives que revelen el gran enuig que tenen les filles de María Teresa, a qui Edmundo està deixant en evidència. Ara bé, Carmen Borrego també va aprofitar per dir què pensa sobre la mala relació que té ara amb la neboda. Carmen i la filla de Terelu, Alejandra Rubio, s’estan dedicant dards enverinats des de fa mesos: “No m’agrada que digui que jo he tingut problemes amb ella. Hi ha hagut problemes per part de les dues i ella sap què ha passat. Entenc que estigui enfadada, però aquesta situació s’ha anat de les mans i s’ha de parar de tot això”.

Carmen assegura que li agradaria deixar el tema i que Alejandra digués públicament quin és el problema que té amb ella: “No m’agrada aquest joc. Jo sóc l’adulta de la relació i ella és la noia jove a qui sembla que això li funciona. Doncs jo estic cansada de tot això. L’he sentit tots els caps de setmana parlant sobre mi i sembla que la meva presència li ha anat molt bé. Aquest tema acabarà malament de debò i jo no tinc aquesta intenció”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa