Carmen Borrego, sense pietat contra Edmundo Arrocet: “Em fas fàstic”

"Vaig tornar amb María Teresa per pena", assegura l'humorista

La participació d’Edmundo Arrocet -conegut com a Bigote- al reality de Telecinco ‘Secret Story’ ja està generant polèmica. Era previsible que dins la casa, l’humorista parlaria de María Teresa Campos, amb qui va mantenir una relació de parella arribant fins i tot a viure junts a la casa que la periodista té a Madrid. Tot ha començat després que ell hagi donat la seva versió sobre com va ser la ruptura amb la popular presentadora, i hagi negat la versió que ella va donar als mitjans de comunicació. Després, la seva filla Terelu Campos ha destapat al programa ‘Viva la vida’ els missatges que va intercanviar amb Edmundo Arrocet i en els quals es desmunta la versió que ell dóna del final de la relació.

Entre altres coses, ha arribat a dir que “si deixa a la meva mare i a mi de mentideres, em defenso”. Posteriorment, en el programa ‘Deluxe’ Carmen Borrego s’ha pronunciat sobre aquest tema, i ha recordat que “hi ha una evidència amb Gustavo (el xofer de la Campos), que queda amb ell perquè el reculli. Bigote menteix, és molt mentider, menteix sempre. El vam enxamr en moltes mentides. En l’entrevista que va donar la meva mare, tot just després de la ruptura, explica coses que havien passat. Era una relació que tenia problemes”.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, en un 'photocall' - Europa Press
María Teresa Campos i Edmundo Arrocet, en un ‘photocall’ – Europa Press

Per a Carmen, Edmundo “és un home amb el que és difícil mantenir una relació, és mentider. Si vol ser lliure, no pot mantenir relacions. Si un home va i ve, no és una relació sana”. Davant d¡això, Jorge Javier Vázquez ha opinat que, si hi havia problemes, havien d’haver tallat abans, i Carmen ha argumentat que María Teresa “ha permès coses que no hauria d’haver permès, per respectar la manera de ser d’ell. Si hagués estat més jove, aquesta relació hauria saltat per l’aire fa temps”.

Durant el programa, el presentador badaloní ha rebut informació de ‘Secret Story’ i ha revelat que Edmundo ha explicat a ‘la casa dels secrets’ que “no era la primera vegada que trencava amb María Teresa i que va tornar amb ella per pena“. Davant d’aquest comentari, Carmen ha esclatat del tot: “Em fas molt de fàstic, ets un desgraciat. Per pena o per no tenir una casa a on anar? Estar amb una persona per pena és de ser un desgraciat. Com es pot dir això d’un ésser humà? Ja s’ha demostrat com és”, ha conclòs.

Nou comentari