Carmen Borrego, caçada saltant-se l’aïllament per anar a un centre d’estètica

Carmen Borrego està aïllada des de fa un mes, després de donar positiu fins a tres vegades en el test de coronavirus. Aquest cap de setmana es convertia en protagonista d’una polèmica perquè María Patiño explicava a ‘Socialité’ que se l’havia trobat a l’entrada d’una clínica estètica. Això evidenciava que la filla de María Teresa Campos s’havia saltat el confinament per anar a fer-se algun tractament estètic, el que van denunciar des del programa.

Avui, però, Carmen ha volgut donar la cara i s’ha justificat en una entrevista a ‘Lecturas‘: “La meva doctora em va indicar que em fes un test ràpid de coronavirus i hi ha un doctor en aquella clínica estètica que me’l va fer. No venen a casa teva a fer-te’l, per això vaig haver de sortir. Quan van acabar de fer-me el test vaig tornar a casa, tot amb unes mesures extremes de precaució”.

Carmen Borrego a 'Sálvame'   Telecinco

Carmen Borrego a ‘Sálvame’ / Telecinco

“La visita va ser sota prescripció mèdica, així que prou d’especulacions després d’haver-se difamat a la xarxa dient que m’he saltat el confinament. No sóc una irresponsable. Quan surto de casa és perquè puc sortir. Si no, no hagués sortit mai, com tampoc no he sortit quan no podia sortir. Per mi i per tots els altres, perquè no arriscaré mai a ningú. Em sembla molt greu”, ha relatat visiblement enfadada.  

 

Nou comentari