El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego negocia un enfrontament televisiu amb Bigote Arrocet
  • CA

L’entrada d’Edmundo Bigote Arrocet a Secret Story ha generat un terratrèmol mediàtic i ha tornat a col·locar la seva ruptura amb María Teresa Campos a primera línia mediàtica. Dos anys després de separar-se, l’humorista xilè ha donat la seva versió i s’ha defensat dels atacs de l’ex i de les filles d’aquesta. Les últimes declaracions d’Edmundo, ara que l’han expulsat del concurs? “Si les Campos volen guerra, la tindran”. Tota una declaració d’intencions que deixa clar que les seves paraules sobre el tema no quedaran aquí. El primer que ha fet és assegurar que María Teresa ha mentit tot aquest temps, el que ara haurà de demostrar. I per tal de fer-ho, quina millor manera que passejar-se d’un plató de televisió a un altre?

Tot això està omplint les seves butxaques, per una altra banda, així que és probable que exploti el tema sense parar. Ara bé, ell no serà l’únic que en tregui partit. La filla petita de María Teresa, Carmen Borrego, estaria negociant amb la cadena un cara a cara amb Edmundo que podria generar una audiència altíssima. Informalia revela que Carmen ofereix un enfrontament en directe amb qui fos el seu padrastre. A canvi, però, vol una bona suma de diners. Tenint en compte que Edmundo ha guanyat 20.000 € només per la petita entrevista d’aquesta setmana a Lecturas, la quantitat podria ser molt més elevada si parlem d’un enfrontament amb una de les fillastres a televisió.

Bigote Arrocet, en directe a Telecinco
Bigote Arrocet, en directe a Telecinco

Terelu i Carmen volen defensar la mare, per la qual cosa no dubtaran a l’hora d’haver d’enfrontar-se a ell. Això sí, si poden guanyar diners a canvi… millor que millor. De moment estarien negociant el seu caixet, una negociació que podria acabar en una entrevista que faria parlar durant diversos dies. Estava previst, de fet, que Edmundo fos entrevistat divendres al Deluxe, però la mort de la mare d’Isabel Pantoja ha canviat els plans. És d’esperar, doncs, que el cara a cara entre Arrocet i Carmen tingui lloc el cap de setmana vinent. Fins llavors, caldrà esperar i intentar saber quant els hi paguen a canvi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa